ŞEHİT ÖNLEMEÇ’İN İSMİ KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK

ISPARTA 10.04.2026 - 00:04, Güncelleme: 10.04.2026 - 00:04
 

ŞEHİT ÖNLEMEÇ’İN İSMİ KÜTÜPHANEDE YAŞAYACAK

​Isparta Valisi Abdullah Erin, Hacı Şefik ve Yüksel Dönbekci Ortaokulu bünyesinde kurulan ve şehit Mustafa Önlemeç’in adını taşıyan kütüphanenin açılış törenine katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı açılışta, şehit ailesi de Vali Erin’e eşlik etti.
​"Şehitlerimizin Hatırasını Yaşatmak Sorumluluğumuzdur" ​Törende konuşan Vali Abdullah Erin, şehitlerin vatan ve millet için yaptığı fedakârlıkların asla unutulmayacağını vurguladı. Şehit hatıralarını canlı tutmanın toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirten Erin, "Aziz şehidimizin isminin bir eğitim yuvasında, kitapların arasında yaşatılacak olması bizler için çok kıymetli ve anlamlıdır," ifadelerini kullandı. ​Emeği Geçenlere Teşekkür ​Vali Erin, kütüphanenin kurulmasına destek veren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, hayırsever vatandaşlara ve okul yönetimine teşekkürlerini iletti. ​Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kütüphaneyi gezen heyet, öğrencilerle bir araya gelerek kütüphanenin eğitim hayatına hayırlı olması temennisinde bulundu.
​Isparta Valisi Abdullah Erin, Hacı Şefik ve Yüksel Dönbekci Ortaokulu bünyesinde kurulan ve şehit Mustafa Önlemeç’in adını taşıyan kütüphanenin açılış törenine katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı açılışta, şehit ailesi de Vali Erin’e eşlik etti.

​"Şehitlerimizin Hatırasını Yaşatmak Sorumluluğumuzdur"

​Törende konuşan Vali Abdullah Erin, şehitlerin vatan ve millet için yaptığı fedakârlıkların asla unutulmayacağını vurguladı. Şehit hatıralarını canlı tutmanın toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirten Erin, "Aziz şehidimizin isminin bir eğitim yuvasında, kitapların arasında yaşatılacak olması bizler için çok kıymetli ve anlamlıdır," ifadelerini kullandı.

​Emeği Geçenlere Teşekkür

​Vali Erin, kütüphanenin kurulmasına destek veren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi başta olmak üzere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, hayırsever vatandaşlara ve okul yönetimine teşekkürlerini iletti.

​Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kütüphaneyi gezen heyet, öğrencilerle bir araya gelerek kütüphanenin eğitim hayatına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.