NİŞAN ALIŞVERİŞİ YOLUNDA FECİ KAZA: ASLİ KUSURLU SÜRÜCÜYE 8 GÜN SONRA TAHLİYE!
NİŞAN ALIŞVERİŞİ YOLUNDA FECİ KAZA: ASLİ KUSURLU SÜRÜCÜYE 8 GÜN SONRA TAHLİYE!
Isparta’da nişan alışverişine gittikleri sırada geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden genç çiftin davasında skandal bir gelişme yaşandı. Bilirkişi raporunda "asli kusurlu" bulunan sürücü Adem Emre B., tutuklanmasının ardından sadece 8 gün sonra serbest bırakıldı.
Isparta'da yürekleri dağlayan kaza, evlilik hazırlığı yapan iki genci hayattan kopardı. Edinilen bilgilere göre, nişan alışverişi yapmak üzere yola çıkan 19 yaşındaki Gizem Ateş ve 23 yaşındaki Mustafa Kılıç'ın bulunduğu araca, karşı yönden gelen Adem Emre B. yönetimindeki otomobil çarptı.
Genç Çift Olay Yerinde Hayatını Kaybetti
Çarpışmanın şiddetiyle ağır yaralanan Gizem Ateş ile Mustafa Kılıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Acı haber genç çiftin ailelerini ve yakınlarını yasa boğdu.
Bilirkişi "Asli Kusurlu" Dedi, Mahkeme Serbest Bıraktı
Olayın ardından başlatılan adli soruşturma kapsamında hazırlanan bilirkişi raporlarında, karşı yönden gelerek kazaya sebebiyet veren sürücü Adem Emre B.'nin "asli kusurlu" olduğu tespit edildi.
Kaza sonrası gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine gönderilen sürücü Adem Emre B.'nin, tutuklanmasından sadece 8 gün sonra tahliye edildiği ortaya çıktı. Asli kusurlu sürücünün bu kadar kısa sürede serbest kalması, hayatını kaybeden gençlerin aileleri ve kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı.
Kaynak. Isparta'da yaşam
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
