ISPARTA VALİLİĞİ’NDEN DARIDERESİ 2 GÖLETİ UYARISI
ISPARTA VALİLİĞİ’NDEN DARIDERESİ 2 GÖLETİ UYARISI
Isparta Valiliği, Darıderesi 2 Göleti’nde su tutma işleminin başladığını duyurarak, vatandaşları can ve mal güvenliği konusunda uyardı.
Isparta Valiliği, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Darıderesi 2 Göleti’nde tüm imalat çalışmalarının tamamlandığını ve su tutma işleminin başladığını duyurdu.
Valilikten yapılan açıklamada, su tutma sürecine bağlı olarak göletteki su kotunun zamanla hızlı bir şekilde yükselmesinin beklendiği belirtildi. Açıklamada, bu durum nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından dikkatli ve tedbirli olunmasının büyük önem taşıdığı vurgulandı.
Yetkililer, vatandaşların gölet çevresinden uzak durmaları ve yetkili merciler tarafından yapılacak uyarılara titizlikle riayet etmeleri gerektiğini ifade etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
