ULUBORLU’DA MUTLU GÜN: BAŞKAN BAKIR, PERSONELİNİN NİKÂHINI KIYDI
ULUBORLU’DA MUTLU GÜN: BAŞKAN BAKIR, PERSONELİNİN NİKÂHINI KIYDI
Isparta’nın Uluborlu ilçesinde, belediye bünyesinde görev yapan personel dünya evine girdi. Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, belediye çalışanının nikâh akdini bizzat gerçekleştirerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Uluborlu Belediyesi personellerinden İsmet Celayir, hayatını Buse Soydan ile birleştirdi. Genç çiftin nikâh merasimi, belediye aile ortamının sıcaklığını ve dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi.
Başkan Bakır: "Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diliyorum"
Nikâh akdini kıydıktan sonra genç çifte tebriklerini ileten Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, mesai arkadaşının bu özel gününde yanında olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Bakır, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bugün, belediyemiz personellerinden kıymetli çalışma arkadaşımız İsmet Celayir’in nikâh akdini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Hayatlarını birleştiren İsmet Celayir ve Buse Soydan çiftimizi gönülden tebrik ediyor, sevgi, saygı ve huzur içerisinde geçirecekleri bir ömür diliyorum. Bu özel günlerinde yanlarında olmaktan memnuniyet duydum. İsmet ve Buse çiftimize bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir yuva temenni ediyorum."
Nikah töreni, aile yakınları ve davetlilerin genç çifti tebrik etmesi ve hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
