TÜGVA MİLLİ HEYCANİ BİRLİKTE YAŞAYALIM

ISPARTA 13.06.2026 - 14:52, Güncelleme: 13.06.2026 - 16:09
 

TÜGVA MİLLİ HEYCANİ BİRLİKTE YAŞAYALIM

.
Isparta'da Milli Heyecan ve Kardeşlik Buluşması: Sabah Namazının Ardından Dünya Kupası Coşkusu! Isparta, hem manevi huzuru hem de milli coşkuyu bir arada yaşatacak anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. TÜGVA, ÖNDER ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda, Ispartalılar sabah namazında saf tuttuktan sonra A Milli Futbol Takımımızın dev mücadelesini omuz omuza izleyecek. "Sabahın huzurunda, kardeşliğin saflarında buluşuyoruz" sloganıyla gerçekleştirilecek bu özel program, 14 Haziran Pazar günü sabah namazıyla başlayacak. Etkinlik Programı ve Akışı Sabah namazıyla başlayıp milli heyecanla devam edecek olan programın zaman çizelgesi şu şekildedir: 05.00 | Sabah Namazı Buluşması: Program, Isparta İstiklal Camii'nde kılınacak sabah namazı ve birlik beraberlik dualarıyla başlayacak. 06.00 | Çorba İkramı: Namaz ardından Isparta Gençlik Merkezi'ne geçilecek ve burada katılımcılara sıcak çorba ikramı yapılacak. 07.00 | Türkiye - Avustralya Maçı Canlı Yayını: Çorba ikramının ardından Gençlik Merkezi bünyesinde kurulacak ekranda, Bizim Çocuklar'ın 2026 FIFA Dünya Kupası'ndaki kritik Avustralya mücadelesi hep birlikte canlı olarak takip edilecek. "Dualarla başlayan sabah, kardeşlikle büyüyen coşku..." TÜGVA İl Başkanı Furkan Tülü, milli heyecanı ve kardeşlik bağlarını omuz omuza güçlendirmek isteyen tüm Isparta halkını davet ederek, "Ailece bekliyoruz" çağrısında bulundu.
.

Isparta'da Milli Heyecan ve Kardeşlik Buluşması: Sabah Namazının Ardından Dünya Kupası Coşkusu! Isparta, hem manevi huzuru hem de milli coşkuyu bir arada yaşatacak anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

TÜGVA, ÖNDER ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda, Ispartalılar sabah namazında saf tuttuktan sonra A Milli Futbol Takımımızın dev mücadelesini omuz omuza izleyecek. "Sabahın huzurunda, kardeşliğin saflarında buluşuyoruz" sloganıyla gerçekleştirilecek bu özel program, 14 Haziran Pazar günü sabah namazıyla başlayacak.

Etkinlik Programı ve Akışı Sabah namazıyla başlayıp milli heyecanla devam edecek olan programın zaman çizelgesi şu şekildedir: 05.00 | Sabah Namazı Buluşması: Program, Isparta İstiklal Camii'nde kılınacak sabah namazı ve birlik beraberlik dualarıyla başlayacak. 06.00 | Çorba İkramı: Namaz ardından Isparta Gençlik Merkezi'ne geçilecek ve burada katılımcılara sıcak çorba ikramı yapılacak.

07.00 | Türkiye - Avustralya Maçı Canlı Yayını: Çorba ikramının ardından Gençlik Merkezi bünyesinde kurulacak ekranda, Bizim Çocuklar'ın 2026 FIFA Dünya Kupası'ndaki kritik Avustralya mücadelesi hep birlikte canlı olarak takip edilecek. "Dualarla başlayan sabah, kardeşlikle büyüyen coşku..." TÜGVA İl Başkanı Furkan Tülü, milli heyecanı ve kardeşlik bağlarını omuz omuza güçlendirmek isteyen tüm Isparta halkını davet ederek, "Ailece bekliyoruz" çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.