SENİRKENT ESNAF ODASI YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU

ISPARTA 09.05.2026 - 00:18, Güncelleme: 09.05.2026 - 00:18
 

SENİRKENT ESNAF ODASI YENİ HİZMET BİNASINA KAVUŞTU

  ​Senirkent ilçesinde esnaf ve sanatkârlara daha modern bir ortamda hizmet sunulmasını sağlayacak olan Esnaf Odası Hizmet Binası, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. ​Geniş Katılımlı Açılış Töreni Senirkent Esnaf Odası’nın yeni hizmet binasının açılışı, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Törene; Senirkent Kaymakamı Seda Gür, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Büyükkabaca Belediye Başkanı Mustafa Durmuş, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, banka müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı. ​"Esnaf İlçenin Omurgasıdır" Açılış konuşmalarında söz alan protokol üyeleri, esnaf ve sanatkârların yerel ekonomi üzerindeki hayati önemine değindi. Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, yaptığı konuşmada Senirkent esnafının çalışkanlığına vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: ​"Senirkent esnafı ilçemizin omurgasıdır, ekmeğini taştan çıkarır. Belediye olarak her zaman esnafımızın ve oda yönetimimizin yanındayız. Bu güzel tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Birlik Başkanı Sayın Ahmet Tural'a ve Oda Başkanı Sayın Arif Barbaros'a teşekkür ediyorum." ​Sorunlar ve Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı Törende ayrıca esnafın karşılaştığı güncel zorluklar ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Seda Gür ve Birlik Başkanı Ahmet Tural da yaptıkları konuşmalarda yeni binanın hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyerek, esnaf odasının bölgeye değer katacağını belirttiler. ​Tören, yapılan dualar ve kurdele kesiminin ardından protokol üyelerinin hizmet binasını incelemesiyle sona erdi.

 

​Senirkent ilçesinde esnaf ve sanatkârlara daha modern bir ortamda hizmet sunulmasını sağlayacak olan Esnaf Odası Hizmet Binası, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

​Geniş Katılımlı Açılış Töreni

Senirkent Esnaf Odası’nın yeni hizmet binasının açılışı, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Törene; Senirkent Kaymakamı Seda Gür, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Büyükkabaca Belediye Başkanı Mustafa Durmuş, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, banka müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

​"Esnaf İlçenin Omurgasıdır"

Açılış konuşmalarında söz alan protokol üyeleri, esnaf ve sanatkârların yerel ekonomi üzerindeki hayati önemine değindi. Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, yaptığı konuşmada Senirkent esnafının çalışkanlığına vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

​"Senirkent esnafı ilçemizin omurgasıdır, ekmeğini taştan çıkarır. Belediye olarak her zaman esnafımızın ve oda yönetimimizin yanındayız. Bu güzel tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Birlik Başkanı Sayın Ahmet Tural'a ve Oda Başkanı Sayın Arif Barbaros'a teşekkür ediyorum."

​Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Masaya Yatırıldı

Törende ayrıca esnafın karşılaştığı güncel zorluklar ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Seda Gür ve Birlik Başkanı Ahmet Tural da yaptıkları konuşmalarda yeni binanın hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyerek, esnaf odasının bölgeye değer katacağını belirttiler.

​Tören, yapılan dualar ve kurdele kesiminin ardından protokol üyelerinin hizmet binasını incelemesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.