ŞAMPİYONLUK SERİSİ 3X3 İLE DEVAM ETTİ

SPOR 11.04.2026 - 00:36, Güncelleme: 11.04.2026 - 00:36
 

ŞAMPİYONLUK SERİSİ 3X3 İLE DEVAM ETTİ

Isparta’da 2025-2026 eğitim öğretim yılı okullar arası Küçük Erkekler 3x3 Basketbol Turnuvası tamamlandı. Daha önce basketbolda tüm kategorilerde il şampiyonu olan Nazmiye Demirel Ortaokulu, 3x3 turnuvasında da birinciliği elde ederek başarısını sürdürdü.
Isparta’da düzenlenen okullar arası basketbol turnuvaları, bugün oynanan 3x3 müsabakaları ile sona erdi. Daha önceki turnuvalarda 4’te 4 yaparak dikkat çeken Nazmiye Demirel Ortaokulu, 3x3 Basketbol Turnuvası’nda da şampiyon unvanını korudu. Küçük Erkekler kategorisinde Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda takımlar il birinciliği için mücadele etti. Turnuvanın finalinde Nazmiye Demirel Ortaokulu ile TED Isparta Koleji karşı karşıya geldi. Rakibine üstünlük sağlayan, Koç Ömer Bilge ve Koç Emrah Meydan yönetimindeki Nazmiye Demirel Ortaokulu, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 3x3 Basketbol Şampiyonası’nda Isparta il şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupası, Türkiye Basketbol Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Murat Sağlamer tarafından takdim edildi. Daha önce Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Erkekler ve Yıldız kategorilerinde de il şampiyonu olan Nazmiye Demirel Ortaokulu, 3x3 turnuvasını da kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
Isparta’da 2025-2026 eğitim öğretim yılı okullar arası Küçük Erkekler 3x3 Basketbol Turnuvası tamamlandı. Daha önce basketbolda tüm kategorilerde il şampiyonu olan Nazmiye Demirel Ortaokulu, 3x3 turnuvasında da birinciliği elde ederek başarısını sürdürdü.

Isparta’da düzenlenen okullar arası basketbol turnuvaları, bugün oynanan 3x3 müsabakaları ile sona erdi. Daha önceki turnuvalarda 4’te 4 yaparak dikkat çeken Nazmiye Demirel Ortaokulu, 3x3 Basketbol Turnuvası’nda da şampiyon unvanını korudu.

Küçük Erkekler kategorisinde Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda takımlar il birinciliği için mücadele etti. Turnuvanın finalinde Nazmiye Demirel Ortaokulu ile TED Isparta Koleji karşı karşıya geldi.

Rakibine üstünlük sağlayan, Koç Ömer Bilge ve Koç Emrah Meydan yönetimindeki Nazmiye Demirel Ortaokulu, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 3x3 Basketbol Şampiyonası’nda Isparta il şampiyonu oldu.

Şampiyonluk kupası, Türkiye Basketbol Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Murat Sağlamer tarafından takdim edildi.

Daha önce Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Erkekler ve Yıldız kategorilerinde de il şampiyonu olan Nazmiye Demirel Ortaokulu, 3x3 turnuvasını da kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.