OKUMA AZMİ YAŞ DİNLEMEDİ! AYBATILI YENİDEN SINAV SIRASINDA

EĞİTİM 22.06.2026 - 23:59, Güncelleme: 22.06.2026 - 23:59
 

OKUMA AZMİ YAŞ DİNLEMEDİ! AYBATILI YENİDEN SINAV SIRASINDA

Isparta siyasetinin ve medya dünyasının tanınan isimlerinden, eski belediye başkanı Mehmet Aybatılı, bitmek bilmeyen okuma azmiyle gençlere örnek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren Aybatılı, bu kez gözünü Hukuk Fakültesine dikti.
​İletişim Fakültesinden Sonra Yeni Hedef: Hukuk ​1994 yılında Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Isparta Belediye Başkanı seçilen ve bir dönem bu görevi başarıyla yürüten Mehmet Aybatılı, ardından uzun yıllar Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (IESOB) Başkanlığı görevini üstlenmişti. Siyaset ve cemiyet hayatının ardından medya sektörüne de adım atan Aybatılı, eğitim hayatındaki kararlılığıyla da hep ön planda yer aldı. ​Lise eğitimini dışarıdan tamamladıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Fakültesi’ni kazanan ve 4 yıllık lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak diplomasını alan Aybatılı, durmaya niyetli olmadığını bir kez daha kanıtladı. ​"Okuma Azmi Engel Tanımaz" ​Yaş, hastalık ya da hiçbir zorluğun engel olamadığı bu takdir edilesi azim, geçtiğimiz hafta sonu yapılan üniversite sınavıyla yeni bir boyut kazandı. Sınav çıkışında oldukça heyecanlı ve umutlu olduğu gözlenen eski başkan, barajı geçip hedeflediği puanı alması halinde bu kez Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmeyi amaçlıyor. ​Gençlere taş çıkaran enerjisi ve "okumanın yaşı yoktur" dedirten bu kararlı duruşuyla Isparta’da büyük takdir toplayan Mehmet Aybatılı, azmiyle sınırları zorlamaya ve çevresine ilham vermeye devam ediyor.    
Isparta siyasetinin ve medya dünyasının tanınan isimlerinden, eski belediye başkanı Mehmet Aybatılı, bitmek bilmeyen okuma azmiyle gençlere örnek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren Aybatılı, bu kez gözünü Hukuk Fakültesine dikti.

​İletişim Fakültesinden

Sonra Yeni Hedef: Hukuk

​1994 yılında Doğru Yol Partisi’nden (DYP) Isparta Belediye Başkanı seçilen ve bir dönem bu görevi başarıyla yürüten Mehmet Aybatılı, ardından uzun yıllar Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (IESOB) Başkanlığı görevini üstlenmişti. Siyaset ve cemiyet hayatının ardından medya sektörüne de adım atan Aybatılı, eğitim hayatındaki kararlılığıyla da hep ön planda yer aldı.

​Lise eğitimini dışarıdan tamamladıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Fakültesi’ni kazanan ve 4 yıllık lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak diplomasını alan Aybatılı, durmaya niyetli olmadığını bir kez daha kanıtladı.

​"Okuma Azmi Engel Tanımaz"

​Yaş, hastalık ya da hiçbir zorluğun engel olamadığı bu takdir edilesi azim, geçtiğimiz hafta sonu yapılan üniversite sınavıyla yeni bir boyut kazandı. Sınav çıkışında oldukça heyecanlı ve umutlu olduğu gözlenen eski başkan, barajı geçip hedeflediği puanı alması halinde bu kez Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmeyi amaçlıyor.

​Gençlere taş çıkaran enerjisi ve "okumanın yaşı yoktur" dedirten bu kararlı duruşuyla Isparta’da büyük takdir toplayan Mehmet Aybatılı, azmiyle sınırları zorlamaya ve çevresine ilham vermeye devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.