Isparta'nın da yer aldığı 73 ilde uyuşturucu operasyonu düzenlendi
Isparta'nın da yer aldığı 73 ilde uyuşturucu operasyonu düzenlendi
İçişleri Bakanlığı, son iki haftada aralarında Isparta'nın da bulunduğu 73 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 1.780 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 935'inin tutuklandığını açıkladı.
İçişleri Bakanlığı, son iki haftada aralarında Isparta'nın da bulunduğu 73 ilde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 1.780 şüphelinin yakalandığını, 935'inin tutuklandığını duyurdu.
Bakanlığın sanal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Cumhuriyet başsavcılıkları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlara 2 bin 670 ekip, 6 bin 675 personel, 17 hava aracı ve 34 narkotik dedektör köpeği katıldı.
Operasyonlarda 985 kilogram uyuşturucu madde ile 1 milyon 639 bin 239 uyuşturucu hap ele geçirildi.
Yakalanan 1.780 şüpheliden 935'i tutuklanırken, 224 kişi hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğer şüphelilerin işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.
Bakanlığın açıklamasında, "Gençlerimizin geleceğini, ailelerimizin huzurunu ve toplumumuzun güvenliğini hedef alan zehir tacirlerine asla fırsat vermiyoruz. Güvenlik güçlerimizin kararlı ve özverili çalışmalarıyla ülkemizin dört bir yanında uyuşturucuya yönelik operasyonlarımızı kesintisiz şekilde sürdürüyoruz" ifadelerine yer verildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
