ISPARTA’DA BİR İŞ YERİNE YÖNELİK FUHUŞ OPERASYONU 18 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM

ASAYİŞ 27.10.2026 - 22:41, Güncelleme: 27.10.2026 - 22:41
 

ISPARTA’DA BİR İŞ YERİNE YÖNELİK FUHUŞ OPERASYONU 18 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM

Isparta’da fuhuşla mücadele kapsamında bir iş yerine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalarda 18 kişi hakkında işlem yapılırken, 3 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, fuhuş suçuyla mücadele kapsamında kentte bulunan bir iş yerine yönelik çalışma yürüttü. Çalışmalar kapsamında 18 kişi hakkında işlem yapılırken, 3 şüpheli hakkında ise fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama ya da yer temini suçundan işlem başlatıldığı bildirildi. Isparta Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin korunması ve suçla mücadele kapsamında çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.
Isparta’da fuhuşla mücadele kapsamında bir iş yerine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalarda 18 kişi hakkında işlem yapılırken, 3 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, fuhuş suçuyla mücadele kapsamında kentte bulunan bir iş yerine yönelik çalışma yürüttü.

Çalışmalar kapsamında 18 kişi hakkında işlem yapılırken, 3 şüpheli hakkında ise fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama ya da yer temini suçundan işlem başlatıldığı bildirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin korunması ve suçla mücadele kapsamında çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.