İMARET MAHALLESİ’NDE HEYELAN SORUNUNA ÇÖZÜM: EVLER YIKILMADAN TEL KAFES SİSTEMİ UYGULANACAK
İMARET MAHALLESİ’NDE HEYELAN SORUNUNA ÇÖZÜM: EVLER YIKILMADAN TEL KAFES SİSTEMİ UYGULANACAK
Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı İmaret Mahallesi’nde uzun süredir endişeye yol açan heyelan riski için çözüm adımı atıldı. AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mustan Özdemir, mahalledeki evler yıkılmadan heyelan sorununun tel kafes yöntemiyle çözüleceğini açıkladı.
Eğirdir İmaret Mahallesi’nde "Afete Maruz Bölge" kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında önemli detaylar paylaşan AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mustan Özdemir, Isparta Valiliği’nce düzenlenen toplantının ardından konuyu yakından takip ettiklerini ve mahalle sakinlerinin mağduriyetini ilgili kurumlara ilettiklerini belirtti.
"Süreci Yakından Takip Ediyoruz"
Sürecin en başından itibaren AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ile sürekli temas halinde olduklarını vurgulayan Özdemir, şu ifadeleri kullandı:
"Vatandaşlarımızın mağduriyetini Sayın Vekilimize en detaylı şekilde aktardık. Kendisi konuya sahip çıkarak yapılabilecek tüm çalışmaların hayata geçirilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti."
Üst Düzey Görüşmeyle Çözüm Masada
Özdemir'in aktardığı bilgilere göre; Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Valisi Abdullah Erin ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile bir araya gelerek konuyu masaya yatırdı. Yapılan kritik görüşme sonucunda, İmaret Mahallesi’ndeki heyelan riskinin evlerin yıkılmasına gerek kalmadan tel kafes yöntemi ile bertaraf edilmesi konusunda görüş birliğine varıldığı bildirildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
