GENEL SEKRETER ÇELİK’E PLAKET TEŞEKKÜRÜ

ISPARTA 26.10.2026 - 22:45, Güncelleme: 26.10.2026 - 22:45
 

GENEL SEKRETER ÇELİK’E PLAKET TEŞEKKÜRÜ

​Isparta’nın doğa ve spor turizminde adından söz ettiren Davraz Kayak Merkezi, nefes kesen bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Isparta İl Özel İdaresi koordinasyonunda başarıyla tamamlanan Davraz Rock’n Ride Hard Enduro Yarışları’nın ardından organizasyon heyeti, desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. ​Davraz’ın zorlu parkurlarında motor tutkunlarını bir araya getiren organizasyonun ardından; Rock’n Ride Hard Enduro Organizatörü Burak Özdemir ve Davraz Kayak Merkezi İdari Koordinatörü Ozan Yılmaz, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Çelik’i makamında ziyaret etti. ​"Davraz’ın Spor Turizmi Potansiyeli Göz Dolduruyor" ​Ziyarette, dev organizasyonun Isparta’da başarıyla hayata geçirilmesinde ve sporcuların en iyi şekilde ağırlanmasında sağlanan katkılardan dolayı Genel Sekreter Abdullah Çelik’e teşekkür edilerek günün anısına plaket takdim edildi. ​Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından yaklaşık 100 profesyonel sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışlar, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Organizasyon, hem Davraz Kayak Merkezi’nin dört mevsim spor turizmine uygun potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi hem de Isparta’nın uluslararası düzeydeki tanıtımına önemli bir katkı sağladı. ​Ziyaret, organizasyonda emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve kişilere sunulan teşekkür temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

​Isparta’nın doğa ve spor turizminde adından söz ettiren Davraz Kayak Merkezi, nefes kesen bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Isparta İl Özel İdaresi koordinasyonunda başarıyla tamamlanan Davraz Rock’n Ride Hard Enduro Yarışları’nın ardından organizasyon heyeti, desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

​Davraz’ın zorlu parkurlarında motor tutkunlarını bir araya getiren organizasyonun ardından; Rock’n Ride Hard Enduro Organizatörü Burak Özdemir ve Davraz Kayak Merkezi İdari Koordinatörü Ozan Yılmaz, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Çelik’i makamında ziyaret etti.

​"Davraz’ın Spor Turizmi Potansiyeli Göz Dolduruyor"

​Ziyarette, dev organizasyonun Isparta’da başarıyla hayata geçirilmesinde ve sporcuların en iyi şekilde ağırlanmasında sağlanan katkılardan dolayı Genel Sekreter Abdullah Çelik’e teşekkür edilerek günün anısına plaket takdim edildi.

​Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından yaklaşık 100 profesyonel sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışlar, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Organizasyon, hem Davraz Kayak Merkezi’nin dört mevsim spor turizmine uygun potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi hem de Isparta’nın uluslararası düzeydeki tanıtımına önemli bir katkı sağladı.

​Ziyaret, organizasyonda emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve kişilere sunulan teşekkür temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.