EĞİRDİR’DE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KURULU TOPLANDI

CANLI YAYIN 17.09.2025 - 01:45, Güncelleme: 18.09.2025 - 11:36
 

EĞİRDİR’DE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KURULU TOPLANDI

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlığında toplanan kurulda, bağımlılıkla mücadele kapsamında 2025 yılına ait çalışmalar değerlendirildi. Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı, 16 Eylül 2025 tarihinde Eğirdir Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlık ederken, ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılım sağladı. Kurulun sekretaryasını yürüten İlçe Sağlık Müdürlüğü, 2025 yılının ilk sekiz ayında ilçede yürütülen bağımlılıkla mücadele faaliyetleri hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi. Toplantıda konuşan Kaymakam Çimşit, “Bağımlılıkla mücadele aynı zamanda geleceğimizi de ilgilendirmekte. Çünkü bağımlılığın en fazla etkilediği ve zarar verdiği kesimlerin başında çocuklarımız ve gençlerimiz geliyor. Hepimiz bu süreci büyük bir ciddiyetle yürütmeliyiz,” dedi. Bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekilen toplantı, görüş ve önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlığında toplanan kurulda, bağımlılıkla mücadele kapsamında 2025 yılına ait çalışmalar değerlendirildi.

Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı, 16 Eylül 2025 tarihinde Eğirdir Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlık ederken, ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılım sağladı.

Kurulun sekretaryasını yürüten İlçe Sağlık Müdürlüğü, 2025 yılının ilk sekiz ayında ilçede yürütülen bağımlılıkla mücadele faaliyetleri hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Çimşit, “Bağımlılıkla mücadele aynı zamanda geleceğimizi de ilgilendirmekte. Çünkü bağımlılığın en fazla etkilediği ve zarar verdiği kesimlerin başında çocuklarımız ve gençlerimiz geliyor. Hepimiz bu süreci büyük bir ciddiyetle yürütmeliyiz,” dedi.

Bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekilen toplantı, görüş ve önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.