BBP İL BAŞKANI AYKUT: "TÜRKLÜKTEN TAVİZ YOK!"

SİYASET 12.02.2026 - 22:42, Güncelleme: 12.02.2026 - 22:42
 

BBP İL BAŞKANI AYKUT: "TÜRKLÜKTEN TAVİZ YOK!"

​Büyük Birlik Partisi (BBP) Isparta Şubesi, üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdiği olağan kongre sonrasında mevcut başkan Ahmet Aykut üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.
​"Devletin Bütünlüğüne Kasteden Partiler Kapatılmalı" Yeniden başkan seçilen Ahmet Aykut, kongrede yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Türk milliyetçiliğinin partinin temel taşı olduğunu vurgulayan Aykut, terörle mücadele ve anayasa tartışmalarına değindi. Aykut, "Devletin bölünmez bütünlüğüne karşı faaliyet yürüten yapıların siyaset sahnesinde yeri yoktur, bu partiler derhal kapatılmalıdır" ifadelerini kullandı. ​"Isparta ve Alperenler Bir Kaledir" Anayasadan Türklük ibaresinin çıkarılmasına yönelik söylemlere sert tepki gösteren Aykut, "Bu zihniyetin değişmediğini üzülerek görüyoruz. Ancak unutmasınlar ki biz Isparta’da Alperen Ocakları ile birlikte aşılmaz bir kaleyiz" dedi. ​Muhsin Yazıcıoğlu Unutulmadı Konuşmasını birlik ve beraberlik mesajlarıyla sürdüren Başkan Aykut, BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitleri rahmetle anarak; "Bizim yolumuz Hak ve hakikat yoludur. Şehit liderimizin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.
​Büyük Birlik Partisi (BBP) Isparta Şubesi, üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdiği olağan kongre sonrasında mevcut başkan Ahmet Aykut üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

​"Devletin Bütünlüğüne Kasteden

Partiler Kapatılmalı"

Yeniden başkan seçilen Ahmet Aykut, kongrede yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Türk milliyetçiliğinin partinin temel taşı olduğunu vurgulayan Aykut, terörle mücadele ve anayasa tartışmalarına değindi. Aykut, "Devletin bölünmez bütünlüğüne karşı faaliyet yürüten yapıların siyaset sahnesinde yeri yoktur, bu partiler derhal kapatılmalıdır" ifadelerini kullandı.

​"Isparta ve Alperenler Bir Kaledir"

Anayasadan Türklük ibaresinin çıkarılmasına yönelik söylemlere sert tepki gösteren Aykut, "Bu zihniyetin değişmediğini üzülerek görüyoruz. Ancak unutmasınlar ki biz Isparta’da Alperen Ocakları ile birlikte aşılmaz bir kaleyiz" dedi.

​Muhsin Yazıcıoğlu Unutulmadı

Konuşmasını birlik ve beraberlik mesajlarıyla sürdüren Başkan Aykut, BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitleri rahmetle anarak; "Bizim yolumuz Hak ve hakikat yoludur. Şehit liderimizin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.