BAMKOM ÇALIŞMALARINA DESTEK VEREN PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
BAMKOM ÇALIŞMALARINA DESTEK VEREN PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
Isparta’da bağımlılıkla mücadele ve farkındalık çalışmalarına katkı sağlayan kişi ve kurum temsilcileri ödüllendirildi. BAMKOM (Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Merkezi) faaliyetlerine destek veren ve kurumla iş birliği içinde çalışan isimlere, düzenlenen törenle teşekkür belgeleri takdim edildi.
Valilik makamında gerçekleştirilen programda belgeler, Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin tarafından hak sahiplerine ulaştırıldı. Tören esnasında, bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası koordinasyonun, ortak hareket etmenin ve gönüllü desteğinin toplum sağlığı açısından taşıdığı kritik öneme vurgu yapıldı.
Teşekkür Belgesi Alan İsimler
BAMKOM çalışmalarına sundukları değerli katkılardan dolayı teşekkür belgesi alan isimler şu şekilde sıralandı:
Sami Öngör (Barida Otel Yönetim Kurulu Başkanı)
Vural Oğuzlar (İl Kültür ve Turizm Müdürü)
Mustafa Kayacan (İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Personeli)
Fatih Bilgiç (İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Personeli)
Engin Çağlar (Narkotik Polis Memuru)
Sercan Düden (SİBERAY Polis Memuru)
Özlem Akşahin (Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi)
Ali Anasori (YTB Öğrencisi)
Program, toplum yararına yürütülen bu önemli çalışmalara omuz veren tüm paydaşlara teşekkür edilmesi ve toplu anı fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
