ADALET BAKANI GÜRLEK’E "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ
ADALET BAKANI GÜRLEK’E "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ
Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, Ankara temasları kapsamında yeni göreve başlayan Adalet Bakanı Akın Gürlek’i makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Bakan Gürlek’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Bakır, Uluborlu’nun gelişimi ve ihtiyaçları noktasında hazırladıkları talepleri bizzat iletti. Görüşmede, kadim ilçe Uluborlu’nun tanıtımı yapılırken, ilçeye yönelik projeler ve destekler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ahmet Oğuz Bakır, Adalet Bakanı Akın Gürlek’e gösterdiği misafirperverlik ve samimi yaklaşımı için teşekkür ederek şunları söyledi:
"Bugün Ankara’da Sayın Bakanımızı ziyaret ederek ilçemiz için önemli taleplerimizi iletme fırsatı bulduk. Kendisinin destekleri ve güler yüzlü sohbeti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Uluborlu’muz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz."
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
