2023 YILI SDÜ İÇİN YATIRIM YILI OLMAYA DEVAM EDİYOR

ISPARTA 02.02.2023 - 16:37, Güncelleme: 02.02.2023 - 16:37
 

2023 YILI SDÜ İÇİN YATIRIM YILI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Mehmet Uğur Gökgöz’ü ziyaret etti. 2023 yılı yatırımlarının değerlendirildiği görüşmede, Keçiborlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Hangar inşaatı ile Batı Yerleşkesi ikinci etap Spor Tesisi inşaatı yatırım programına alındı. Böylece 8 yılda SDÜ’de kamu kaynakları ile 70 bin metre kare, diğer kaynaklar ile 100 bin metre kareye yaklaşan 14 farklı tesisin yapımına imza atılmış olunacak. 2022 yılı itibariyle SDÜ Hastanesinde kullanılmak üzere 3 büyük cihaz alım süreci başlatıldı. Alınan MR Cihazı dışında BET/BT cihazı ve tomografi cihazı alım işlemleri devam etmekte olup toplamda 60 Milyon TL bütçe ödeneği, bu üç büyük cihaza tahsis edildi. Ayrıca mevcut hastane binasına ek olarak yapımı tamamlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı ve donanımı için tahsis edilen 63 Milyon TL bütçe ödeneği ayrılmıştı. 2023 yılı için SDÜ’deki en önemli gelişme ise başta sağlık hizmeti sunumunda istihdam edilmek üzere SDÜ’ye tahsis edilen 346 sözleşmeli personel kadrosu oldu. Böylece 1992 yılından bu yana tek seferde kullanılacak en çok sayıdaki sözleşmeli personel kadrosu SDÜ’ye kazandırılmış olacak. Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, SDÜ’nün nitelik ve nicelik olarak büyümesine vermiş oldukları desteklerden dolayı TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Mehmet Uğur Gökgöz’e teşekkürlerini iletti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Mehmet Uğur Gökgöz’ü ziyaret etti.

2023 yılı yatırımlarının değerlendirildiği görüşmede, Keçiborlu Sivil Havacılık Yüksekokulu Hangar inşaatı ile Batı Yerleşkesi ikinci etap Spor Tesisi inşaatı yatırım programına alındı. Böylece 8 yılda SDÜ’de kamu kaynakları ile 70 bin metre kare, diğer kaynaklar ile 100 bin metre kareye yaklaşan 14 farklı tesisin yapımına imza atılmış olunacak.

2022 yılı itibariyle SDÜ Hastanesinde kullanılmak üzere 3 büyük cihaz alım süreci başlatıldı. Alınan MR Cihazı dışında BET/BT cihazı ve tomografi cihazı alım işlemleri devam etmekte olup toplamda 60 Milyon TL bütçe ödeneği, bu üç büyük cihaza tahsis edildi.

Ayrıca mevcut hastane binasına ek olarak yapımı tamamlanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı ve donanımı için tahsis edilen 63 Milyon TL bütçe ödeneği ayrılmıştı.

2023 yılı için SDÜ’deki en önemli gelişme ise başta sağlık hizmeti sunumunda istihdam edilmek üzere SDÜ’ye tahsis edilen 346 sözleşmeli personel kadrosu oldu. Böylece 1992 yılından bu yana tek seferde kullanılacak en çok sayıdaki sözleşmeli personel kadrosu SDÜ’ye kazandırılmış olacak.

Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, SDÜ’nün nitelik ve nicelik olarak büyümesine vermiş oldukları desteklerden dolayı TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Mehmet Uğur Gökgöz’e teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.