SDÜ’NÜN ARAŞTIRMA EKOSİSTEMİ KONUŞULDU

CANLI YAYIN 27.12.2023 - 09:29, Güncelleme: 27.12.2023 - 23:14
 

SDÜ’NÜN ARAŞTIRMA EKOSİSTEMİ KONUŞULDU

Süleyman Demirel Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü tarafından “Sivil Havacılık Girişimcilik Günleri - SDÜ Araştırma Ekosistemi" konulu bir konferans düzenlendi. Batı Yerleşkesi Merkezi Dersliklerinde gerçekleşen konferansa Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi konuşmacı olarak katıldı. Araştırma ekosistemi hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Terzi, üniversitelerde araştırma ekosisteminin paydaşlarının "iç paydaşlar" ve "dış paydaşlar" olarak ikiye ayrıldığını söyledi. SDÜ olarak öğrencilerin girişimcilik alanında yürüttükleri ve gerçekleştirecekleri çalışmalara verilen desteklerden bahsederek “Ön Kuluçka Merkezi” ve “Prototip Atölyesi”nin sağladığı imkânları anlatan . Prof. Dr. Terzi, yenilikçi fikirlerin hayata geçtiği Prototip Atölyesinin tüm öğrencilere açık olduğunu ve ücretsiz bir şekilde hizmet verdiğini dile getirdi. Prof. Dr. Serdal Terzi, Ön Kuluçka Merkezinde de öğrencilere rutin eğitimler verildiğini kaydetti.  Konferans sonunda öğrencilerle “Prototip Atölyesi”, “Kuluçka Merkezi”ve “Yenilikçi Teknolojiler Merkezi”nin (YETEM) yakından tanıtılması amacıyla bir gezi programı düzenlendi. SDÜ BASIN / BÜLTEN

Süleyman Demirel Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü tarafından “Sivil Havacılık Girişimcilik Günleri - SDÜ Araştırma Ekosistemi" konulu bir konferans düzenlendi.

Batı Yerleşkesi Merkezi Dersliklerinde gerçekleşen konferansa Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Prof. Dr. Serdal Terzi konuşmacı olarak katıldı. Araştırma ekosistemi hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Terzi, üniversitelerde araştırma ekosisteminin paydaşlarının "iç paydaşlar" ve "dış paydaşlar" olarak ikiye ayrıldığını söyledi. SDÜ olarak öğrencilerin girişimcilik alanında yürüttükleri ve gerçekleştirecekleri çalışmalara verilen desteklerden bahsederek “Ön Kuluçka Merkezi” ve “Prototip Atölyesi”nin sağladığı imkânları anlatan . Prof. Dr. Terzi, yenilikçi fikirlerin hayata geçtiği Prototip Atölyesinin tüm öğrencilere açık olduğunu ve ücretsiz bir şekilde hizmet verdiğini dile getirdi. Prof. Dr. Serdal Terzi, Ön Kuluçka Merkezinde de öğrencilere rutin eğitimler verildiğini kaydetti.  Konferans sonunda öğrencilerle “Prototip Atölyesi”, “Kuluçka Merkezi”ve “Yenilikçi Teknolojiler Merkezi”nin (YETEM) yakından tanıtılması amacıyla bir gezi programı düzenlendi. SDÜ BASIN / BÜLTEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.