YALVAÇ’IN TURİZM VİZYONU ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

CANLI YAYIN 09.01.2026 - 01:41, Güncelleme: 09.01.2026 - 21:43
 

YALVAÇ’IN TURİZM VİZYONU ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek ilçenin turizm potansiyeline yönelik önemli temaslarda bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede; Yalvaç’ın sahip olduğu tarihi miras, turizmde büyüme vizyonu ve hayata geçirilmesi planlanan yeni yatırımlar kapsamlı şekilde istişare edildi. Özellikle Pisidia Antiokheia Antik Kenti’nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımının güçlendirilmesi, kültür ve inanç turizmi rotalarının geliştirilmesi ile Yalvaç’ın turizmden daha fazla pay alması adına önemli değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmede ortak hedefin, Yalvaç’ı kültür ve inanç turizminin güçlü merkezlerinden biri haline getirmek olduğu vurgulandı. Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Mustafa Kodal, Yalvaç’ın tarihsel ve kültürel değerlerini ön plana çıkaracak projeler üzerinde kararlılıkla çalıştıklarını belirterek, “Her alanda olduğu gibi turizmde de Yalvaç’ı hak ettiği noktaya taşımak için yoğun bir gayret içerisindeyiz” ifadelerini kullandı. Başkan Kodal, nazik kabulleri ve yapıcı destekleri dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ederken, süreç boyunca verdikleri kıymetli katkılar için AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun’a da şükranlarını iletti.  

Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek ilçenin turizm potansiyeline yönelik önemli temaslarda bulundu.

Gerçekleştirilen görüşmede; Yalvaç’ın sahip olduğu tarihi miras, turizmde büyüme vizyonu ve hayata geçirilmesi planlanan yeni yatırımlar kapsamlı şekilde istişare edildi.

Özellikle Pisidia Antiokheia Antik Kenti’nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımının güçlendirilmesi, kültür ve inanç turizmi rotalarının geliştirilmesi ile Yalvaç’ın turizmden daha fazla pay alması adına önemli değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmede ortak hedefin, Yalvaç’ı kültür ve inanç turizminin güçlü merkezlerinden biri haline getirmek olduğu vurgulandı.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Mustafa Kodal, Yalvaç’ın tarihsel ve kültürel değerlerini ön plana çıkaracak projeler üzerinde kararlılıkla çalıştıklarını belirterek, “Her alanda olduğu gibi turizmde de Yalvaç’ı hak ettiği noktaya taşımak için yoğun bir gayret içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kodal, nazik kabulleri ve yapıcı destekleri dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ederken, süreç boyunca verdikleri kıymetli katkılar için AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun’a da şükranlarını iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.