ÖĞRENCİLERE LEZZETLİ KARNE HEDİYESİ
ÖĞRENCİLERE LEZZETLİ KARNE HEDİYESİ
Isparta’nın tanınmış iş insanlarından Muhammet Duman, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle birlikte anlamlı bir farkındalık projesine imza attı. Halıkent İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencileri unutmayan Duman, karne gününde çocuklara pizza ikram ederek sevinçlerine ortak oldu.
Karne Heyecanına Pizza Molası
Sömestir tatiline giren öğrencilerin karne heyecanını ödüllendirmek isteyen Muhammet Duman, işletmesinden hazırlattığı sıcak pizzaları okulda çocuklara dağıttı. Okul bahçesinde ve sınıflarda düzenlenen etkinlikte, karnelerini alan öğrenciler tatilin ilk gününü pizza ziyafetiyle kutladı. Bu sürpriz jest karşısında mutluluklarını gizleyemeyen öğrenciler ve öğretmenler, Duman’a teşekkürlerini iletti.
"Yavrularımızı Ödüllendirmek İstedik"
Etkinliğe bizzat katılarak öğrencilerin sevincini paylaşan iş insanı Muhammet Duman, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bugün karne heyecanı yaşayan yavrularımıza bir karne hediyesi vermek, 15 günlük yarıyıl tatili öncesi onları mutlu etmek ve başarılarını ödüllendirmek istedik. Çocuklarımızın yüzündeki bir gülümseme her şeye değer. Bizlere bu fırsatı tanıyan ve iş birliği yapan okul idaresine de ayrıca teşekkür ederim."
Örnek Teşkil Eden Farkındalık
Eğitime ve öğrencilere verilen bu tür desteklerin yerel esnaf ve iş dünyası için bir farkındalık oluşturması hedefleniyor. Etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
