Isparta’da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

ISPARTA 26.05.2026 - 16:11, Güncelleme: 26.05.2026 - 16:11
 

Isparta’da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

Isparta’da Kurban Bayramı dolayısıyla, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) kutsal emanetlerinden biri olan Sakal-ı Şerif vatandaşların ziyaretine açıldı.
Mimar Sinan Camii’nde öğle namazının ardından salavatlar eşliğinde özel muhafazasından çıkarılan Sakal-ı Şerif, cemaatin ziyaretine sunuldu. Program boyunca camide duygulu anlar yaşanırken, vatandaşların ziyarete yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Manevi atmosferin hâkim olduğu ziyarette, Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve manevi yönü bir kez daha ön plana çıktı. Sakal-ı Şerif’i ziyaret eden vatandaşlar, dualar ederek camiden ayrıldı.
Isparta’da Kurban Bayramı dolayısıyla, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) kutsal emanetlerinden biri olan Sakal-ı Şerif vatandaşların ziyaretine açıldı.

Mimar Sinan Camii’nde öğle namazının ardından salavatlar eşliğinde özel muhafazasından çıkarılan Sakal-ı Şerif, cemaatin ziyaretine sunuldu.

Program boyunca camide duygulu anlar yaşanırken, vatandaşların ziyarete yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Manevi atmosferin hâkim olduğu ziyarette, Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve manevi yönü bir kez daha ön plana çıktı.

Sakal-ı Şerif’i ziyaret eden vatandaşlar, dualar ederek camiden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.