Isparta’da Abartı Egzoz ve Modifiyeli Araçlara Gece Denetimi: Ceza Yağdı

CANLI YAYIN 13.09.2025 - 16:19, Güncelleme: 15.09.2025 - 09:56
 

Isparta’da Abartı Egzoz ve Modifiyeli Araçlara Gece Denetimi: Ceza Yağdı

Isparta’da vatandaşların huzurunu bozan ve trafik güvenliğini tehdit eden araçlara yönelik gece saatlerinde geniş kapsamlı bir uygulama gerçekleştirildi. Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün koordinesinde yapılan denetimlerde abartı egzozlu araçlar, motosikletler ve modifiyeli taşıtlar hedef alındı.
12 Eylül 2025 Cuma günü saat 21.00 ile 24.00 arasında şehrin farklı noktalarında kurulan 10 uygulama noktasında gerçekleştirilen kontrollerde, toplam 207 şahıs ile 103 araç ve sürücüsü denetime tabi tutuldu. Yapılan kontroller sonucunda kusurlu bulunan 24 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı. Emniyet yetkilileri, çevreye rahatsızlık veren ve trafik güvenliğini tehlikeye atan bu tür araçlara yönelik denetimlerin artırıldığını vurguladı. Yapılan açıklamada, “Şehrimizin huzuru ve güvenliği için denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi. Ayrıca, emniyet birimleri vatandaşlardan, trafik kurallarına aykırı şekilde modifiye edilen araçlar konusunda duyarlı olmalarını ve gördükleri ihlalleri yetkililere bildirmelerini istedi.
Isparta’da vatandaşların huzurunu bozan ve trafik güvenliğini tehdit eden araçlara yönelik gece saatlerinde geniş kapsamlı bir uygulama gerçekleştirildi. Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün koordinesinde yapılan denetimlerde abartı egzozlu araçlar, motosikletler ve modifiyeli taşıtlar hedef alındı.

12 Eylül 2025 Cuma günü saat 21.00 ile 24.00 arasında şehrin farklı noktalarında kurulan 10 uygulama noktasında gerçekleştirilen kontrollerde, toplam 207 şahıs ile 103 araç ve sürücüsü denetime tabi tutuldu.

Yapılan kontroller sonucunda kusurlu bulunan 24 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Emniyet yetkilileri, çevreye rahatsızlık veren ve trafik güvenliğini tehlikeye atan bu tür araçlara yönelik denetimlerin artırıldığını vurguladı. Yapılan açıklamada, “Şehrimizin huzuru ve güvenliği için denetimlerimiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, emniyet birimleri vatandaşlardan, trafik kurallarına aykırı şekilde modifiye edilen araçlar konusunda duyarlı olmalarını ve gördükleri ihlalleri yetkililere bildirmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.