ISPARTA’DA 2025-2026 ADLİ YILI TÖRENLE AÇILDI

01.09.2025 - 20:24, Güncelleme: 02.09.2025 - 19:58
 

ISPARTA’DA 2025-2026 ADLİ YILI TÖRENLE AÇILDI

Isparta Adliyesi ve Baro Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen 2025-2026 Adli Yıl Açılış Töreni, yeni Adliye Sarayı bahçesinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
2025-2026 Adli Yılı, Isparta’da düzenlenen törenle resmen başladı. Tören, Isparta Adliyesi ile Isparta Barosu iş birliğinde, yeni Adliye Sarayı bahçesinde gerçekleştirildi. Törene; Baro Başkanı Av. Fatih Semiz, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Aydın Turhan, adliye hâkim ve savcıları, Baro yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem baro başkanları, avukatlar, stajyerler ve adliye personeli katıldı. Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Baro Başkanı Av. Fatih Semiz ve Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Aydın Turhan törende birer konuşma yaptı. Konuşmalarda, hukuk devleti ilkesine, adaletin tarafsızlığına ve savunma hakkının önemine vurgu yapılarak, yeni adli yılın tüm yargı camiasına hayırlı olması temennilerinde bulunuldu. Isparta Barosu, 2025-2026 adli yılının, hukuk ve adalet adına verimli ve başarılı bir dönem olmasını diledi.  
Isparta Adliyesi ve Baro Başkanlığı iş birliğiyle düzenlenen 2025-2026 Adli Yıl Açılış Töreni, yeni Adliye Sarayı bahçesinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

2025-2026 Adli Yılı, Isparta’da düzenlenen törenle resmen başladı. Tören, Isparta Adliyesi ile Isparta Barosu iş birliğinde, yeni Adliye Sarayı bahçesinde gerçekleştirildi.

Törene; Baro Başkanı Av. Fatih Semiz, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Aydın Turhan, adliye hâkim ve savcıları, Baro yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem baro başkanları, avukatlar, stajyerler ve adliye personeli katıldı.

Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Baro Başkanı Av. Fatih Semiz ve Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Aydın Turhan törende birer konuşma yaptı.

Konuşmalarda, hukuk devleti ilkesine, adaletin tarafsızlığına ve savunma hakkının önemine vurgu yapılarak, yeni adli yılın tüm yargı camiasına hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.

Isparta Barosu, 2025-2026 adli yılının, hukuk ve adalet adına verimli ve başarılı bir dönem olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.