ISPARTA DERİ İHTİSAS VE KARMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEN ÖRNEK BAŞARI
ISPARTA DERİ İHTİSAS VE KARMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEN ÖRNEK BAŞARI
Isparta Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgemiz çevre hassasiyetini merkeze alan projeleri ile büyük bir dönüşüme imza attı. Valilik ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü plaket takdiminde bulundu. Plaketi Vali Yardımcımız Sayın Adnan TEZCAN, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir ÇELEN taktim etti.
15 yıldır çözülemeyen atık su kaynaklı koku sorunu teknik ve bilimsel yöntemlerle kalıcı olarak çözülmüştür. Sav Belediyesi ile yapılan deşarj protokolü sayesinde Antalya girişindeki koku ve atık su problemi çözüme kavuşacaktır. GES Projemiz sayesinde OSB’miz artık Yeşil OSB kimliğine aday olacaktır. Ayrıca geniş çaplı ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemelerine devam edecektir.
Bu ödülü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak sanayicilerimiz adına, Bölge Müdürümüz Çevre Mühendisi Yasin İslam KURT adına ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüzde çalışan personelimiz adına almaktan onur ve gurur duymaktayım.
Son olarak sanayicilerimiz ve komşularımız taktirinin yanı sıra devletimiz de taktir görmek bizi şereflendirdi. Alah’ü Teala’ya şükreder, Rabbim daha nice hizmetler yapmayı nasip ve müyesser eylesin.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.