CÜBBELERİNİ GİYEREK GÖREVE BAŞLADILAR!
CÜBBELERİNİ GİYEREK GÖREVE BAŞLADILAR!
Sütçüler ilçesinde din hizmetlerini güçlendirmek amacıyla atanan 9 yeni imam-hatip, düzenlenen törenle cübbe ve sarıklarını giyerek resmen görevlerine başladı.
Sütçüler İlçe Müftüsü Ahmet Karakaya, yeni atanan personeli makamında ağırladı. Gerçekleşen tanışma ve bilgilendirme toplantısının ardından genç din görevlileri, mesleklerinin sembolü olan cübbe ve sarıklarını giydiler.
Sütçüler Müftülüğü tarafından konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, yeni personelin ilçedeki manevi hizmet kalitesini artıracağı vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İlçemizde vatandaşlarımıza daha etkin ve nitelikli din hizmeti sunmak amacıyla göreve başlayan personelimiz, bilgilendirme toplantısının ardından vazifelerine başlamışlardır. Birlik, beraberlik ve hizmet bilinci içerisinde çalışmalarını sürdürmeleri temennisiyle, yeni görevlilerimizin ilçemize hayırlı hizmetlerde bulunmalarını dileriz."
Müftü Karakaya, yeni mesai arkadaşlarına görevlerinde başarılar dileyerek, Sütçüler halkına sunulacak dini hizmetlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
