ÇİÇEKPINAR’DA ULAŞIM DEVRİMİ: BELEDİYE SERVİSLERİ ARTIK ÜCRETSİZ!
ÇİÇEKPINAR’DA ULAŞIM DEVRİMİ: BELEDİYE SERVİSLERİ ARTIK ÜCRETSİZ!
Şarkikaraağaç ilçemize bağlı Çiçekpınar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında vatandaşların yüzünü güldürecek önemli bir karara imza attı. Belediye Başkanı Metin Akbulut ve Meclis Üyelerinin ortak kararıyla, ilçedeki belediye servis araçları tüm vatandaşlar için tamamen ücretsiz hale getirildi.
"Halkımızın Yanındayız"
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ekonomik olarak vatandaşların bütçesine destek olmanın ve ulaşım yükünü hafifletmenin hedeflendiği belirtildi. Belediye Başkanı Metin Akbulut, "Sosyal Belediyecilik" vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayarak, hayatı kolaylaştıran projelerin devam edeceğini ifade etti.
Ücretsiz Ulaşım Dönemi Başladı
Bugün itibarıyla hayata geçen uygulama ile Çiçekpınarlı hemşehriler, belediye servis araçlarından herhangi bir ücret ödemeden yararlanabilecek. Belediye yönetimi, "Halkımızın hizmetindeyiz" mesajıyla bu yeni hizmetin tüm ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.
Belde sakinleri tarafından takdirle karşılanan bu adım, özellikle günlük ulaşım maliyetlerini düşürerek vatandaşın bütçesine doğrudan katkı sağlamayı amaçlıyor
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
