AYLARCA TAKİP EDİLDİLER OPERASYONLA YAKALANDILAR
AYLARCA TAKİP EDİLDİLER OPERASYONLA YAKALANDILAR
Isparta’da iki ayrı nitelikli dolandırıcılık olayına karışan 3 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.
İlde gerçekleşen iki ayrı dolandırıcılık olayında; 28 Ocak 2025 günü şüphelilerden biri, kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak bir vatandaşı 250 bin lira dolandırdı. 17 Nisan 2025 günü kendisini polis-savcı gibi tanıtarak bir vatandaşı 1 Milyon 150 Bin lira dolandırdığı belirlendi.
Olayların ardından yapılan inceleme ve çalışmalar neticesinde 3 şüpheli tespit edildi. Sakarya, Bursa ve Tekirdağ illerinde 9 Temmuz 2025 tarihinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda 3 şüpheli yakalanırken, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından 2’si tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
