Uluborlu’da 20 Yıllık Hayal Gerçek Oluyor: İki Spor Tesisi İçin Söz Alındı
Uluborlu’da 20 Yıllık Hayal Gerçek Oluyor: İki Spor Tesisi İçin Söz Alındı
Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, Ankara temasları sırasında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmede ilçeye iki önemli spor tesisi kazandırılması konusunda söz aldıklarını açıkladı. Başkan Bakır, 20 yıldır beklenen yarı olimpik yüzme havuzu ile kapalı halı saha projelerinin yakın zamanda protokolle resmiyet kazanacağını belirtti.
Yakında yeniden Ankara’ya giderek protokol sürecini tamamlayacaklarını ifade eden Bakır, projelerin Uluborlu gençliği için büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Bakır, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a ve sürece katkı sunan milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ile Osman Zabun’a teşekkür etti.
“Gençler bizim her şeyimiz” diyen Başkan Bakır, sporla iç içe büyüyen gençlere en iyi imkânları sunmak için çalıştıklarını ve Uluborlu’nun her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
