YENİ YUVALARINA KAVUŞTULAR

ISPARTA 18.01.2017 - 15:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

YENİ YUVALARINA KAVUŞTULAR

Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hayvan Koruma Topluluğu (HAYKOR) üyelerine, yerleşke içerisindeki hayvanların korunabilmesi amacıyla kedi evleri ve köpek kulübesi yardımında bulundu. Isparta Belediyesinin atölyelerinde yapılan kedi evleri ve köpek kulübeleri doğu ve batı yerleşkeleri içerisindeki hayvanların yoğun olarak yaşadıkları alanlara yerleştirildi. 200 topluluk üyesinin gönüllü olarak görev aldığı SDÜ HAYKOR Topluluğuna akademik danışmanlık yapan Öğretim Görevlisi Ömer Samsunlu, Isparta Belediyesi tarafından verilen kedi evleri ve köpek kulübeleri için, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Akademik Danışman Ömer Samsunlu, “Topluluk olarak kampusumuz içerisindeki hayvanların beslenmesi, barınması ve tedavilerini karşılıyoruz. Örnek etkinlikler düzenliyoruz, tabakhane bölgesinde hayvanları besliyoruz. Kampusumuzdaki hayvanlara bir alan oluşturduk. Bu alana köpeklerimizi alacağız, beslenmeleri, tedavileri daha kolay olacak. Belediyemizin de verdiği kulübeler sayesinde hayvanlar üşümeyecekler. Burayı oluşturunca ayrıca olası şikayetlerin de önüne geçmiş olacağız. Bütün sorunlara çözüm olacak güzel bir proje olacak” dedi. Her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Samsunlu, belediyenin eski Burdur yolu üzerinde yapımını son aşamaya getirdiği hayvan barınağı ile ilgili olarak da düşüncelerini paylaştı. Samsunlu, “Biz yaklaşık 200 öğrenciye sahip bir topluluğuz. Belediyenin yapmış olduğu hayvan barınağında da iş yükü çok olacak. Belediyemize de burada yardımcı olabiliriz. Hem belediyenin bizlere, hem de bizim onlara faydamız olacaktır diye düşünüyoruz” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hayvan Koruma Topluluğu (HAYKOR) üyelerine, yerleşke içerisindeki hayvanların korunabilmesi amacıyla kedi evleri ve köpek kulübesi yardımında bulundu. Isparta Belediyesinin atölyelerinde yapılan kedi evleri ve köpek kulübeleri doğu ve batı yerleşkeleri içerisindeki hayvanların yoğun olarak yaşadıkları alanlara yerleştirildi.

200 topluluk üyesinin gönüllü olarak görev aldığı SDÜ HAYKOR Topluluğuna akademik danışmanlık yapan Öğretim Görevlisi Ömer Samsunlu, Isparta Belediyesi tarafından verilen kedi evleri ve köpek kulübeleri için, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Akademik Danışman Ömer Samsunlu, “Topluluk olarak kampusumuz içerisindeki hayvanların beslenmesi, barınması ve tedavilerini karşılıyoruz. Örnek etkinlikler düzenliyoruz, tabakhane bölgesinde hayvanları besliyoruz. Kampusumuzdaki hayvanlara bir alan oluşturduk. Bu alana köpeklerimizi alacağız, beslenmeleri, tedavileri daha kolay olacak. Belediyemizin de verdiği kulübeler sayesinde hayvanlar üşümeyecekler. Burayı oluşturunca ayrıca olası şikayetlerin de önüne geçmiş olacağız. Bütün sorunlara çözüm olacak güzel bir proje olacak” dedi.



Her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Samsunlu, belediyenin eski Burdur yolu üzerinde yapımını son aşamaya getirdiği hayvan barınağı ile ilgili olarak da düşüncelerini paylaştı. Samsunlu, “Biz yaklaşık 200 öğrenciye sahip bir topluluğuz. Belediyenin yapmış olduğu hayvan barınağında da iş yükü çok olacak. Belediyemize de burada yardımcı olabiliriz. Hem belediyenin bizlere, hem de bizim onlara faydamız olacaktır diye düşünüyoruz” görüşlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.