Gazeteci Hakan Yaman İl Başkanlarına Meydan Okudu

SİYASET 28.03.2018 - 14:30, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Gazeteci Hakan Yaman İl Başkanlarına Meydan Okudu

Isparta TV’de her Salı yayınlanan Çapraz Ateş programının dünkü programında bir seyircinin görüşü üzerine program sunucularından Hakan Yaman İl Başkanlarına meydan okudu. Isparta TV’nin gündem yaratan programı Çapraz Ateş’in bu haftaki konuğu CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Canlı yayın sırasında bir seyircinin görüşü üzerine Hakan Yaman; ‘Isparta TV olarak herkesi burada ağırlamak isteriz buraya gelen herkes terleyecek, yüreği yeten varsa gelsin burada karşımıza çıksın bizde buradan meydan okuyoruz. dedi

Isparta TV’de her Salı yayınlanan Çapraz Ateş programının dünkü programında bir seyircinin görüşü üzerine program sunucularından Hakan Yaman İl Başkanlarına meydan okudu.

Isparta TV’nin gündem yaratan programı Çapraz Ateş’in bu haftaki konuğu CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Canlı yayın sırasında bir seyircinin görüşü üzerine Hakan Yaman; ‘Isparta TV olarak herkesi burada ağırlamak isteriz buraya gelen herkes terleyecek, yüreği yeten varsa gelsin burada karşımıza çıksın bizde buradan meydan okuyoruz. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.