Bu sefer Mahallenizi ve Sokağınızı Çekecekler

ISPARTA 31.07.2017 - 13:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bu sefer Mahallenizi ve Sokağınızı Çekecekler

Isparta’da hizmet veren sinema alanında tek şirket Mymoon Films Cinektif Production Ağustos ayına büyük bir filmle giriyor. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen ‘Kamera Elinde Geleceğin Cebinde’ isimli yarışmaya Isparta’dan katılacak olan şirket Mymoon Films olarak bildirildi. Ispartalı Yönetmen Özcan Öztürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın geçtiğimiz dönemde düzenlemiş olduğu ‘Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması’na ‘Bir Avuç Tebessüm’ isimli filmleriyle katılıp Isparta’ya ödülü kazandırmıştı. Mymoon Films ekibi şimdi de para biriktirme, tasarruf etme, birikim yaparak geleceği güvence altına alma, varlıklı geleceğin sırrını anlatma, birikimi yatırıma dönüştürme, düzenli para biriktirme ve planlı harcama gibi konulara dikkat çekecek. Çekimlerinin Isparta’da yapılacağı açıklanan film, Ağustos ve Eylül ayı boyunca devam edecek. Geniş bir oyuncu kadrosuyla çekimlere başlanacağını belirten Yönetmen Özcan Öztürk, “Profesyonel oyuncu kadrosu dışında film içerisinde değerlendireceğimiz castımızı Isparta’dan seçeceğiz. ‘Bir Avuç Tebessüm’ çekimleri için Gölcük’ü uygun görmüştük. Bu filmimizde ise Isparta’nın izole, kompleks çalışabileceğimiz mahallelerini işleyeceğiz. Bu sefer halkımızdan da doğallık amacıyla nüansları, trükleri yakalamak için oyuncular değerlendireceğiz. Projenin her filmde olduğu gibi bu sefer de amacı Isparta’yı tanıtmak ve adını duyurmak olacaktır” diye konuştu. Öztürk, filmin adının festival dahilinde açıklanacağını da sözlerine ekledi. 

Isparta’da hizmet veren sinema alanında tek şirket Mymoon Films Cinektif Production Ağustos ayına büyük bir filmle giriyor.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen ‘Kamera Elinde Geleceğin Cebinde’ isimli yarışmaya Isparta’dan katılacak olan şirket Mymoon Films olarak bildirildi.

Ispartalı Yönetmen Özcan Öztürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın geçtiğimiz dönemde düzenlemiş olduğu ‘Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması’na ‘Bir Avuç Tebessüm’ isimli filmleriyle katılıp Isparta’ya ödülü kazandırmıştı. Mymoon Films ekibi şimdi de para biriktirme, tasarruf etme, birikim yaparak geleceği güvence altına alma, varlıklı geleceğin sırrını anlatma, birikimi yatırıma dönüştürme, düzenli para biriktirme ve planlı harcama gibi konulara dikkat çekecek.

Çekimlerinin Isparta’da yapılacağı açıklanan film, Ağustos ve Eylül ayı boyunca devam edecek. Geniş bir oyuncu kadrosuyla çekimlere başlanacağını belirten Yönetmen Özcan Öztürk, “Profesyonel oyuncu kadrosu dışında film içerisinde değerlendireceğimiz castımızı Isparta’dan seçeceğiz. ‘Bir Avuç Tebessüm’ çekimleri için Gölcük’ü uygun görmüştük. Bu filmimizde ise Isparta’nın izole, kompleks çalışabileceğimiz mahallelerini işleyeceğiz. Bu sefer halkımızdan da doğallık amacıyla nüansları, trükleri yakalamak için oyuncular değerlendireceğiz. Projenin her filmde olduğu gibi bu sefer de amacı Isparta’yı tanıtmak ve adını duyurmak olacaktır” diye konuştu.

Öztürk, filmin adının festival dahilinde açıklanacağını da sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.