ISPARTA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ!

ISPARTA 02.03.2018 - 10:36, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ!

TSK'nın Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol, şehit oldu. Şehidin Isparta merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü’nde oturan ailesine şehadet haberini Vali Yardımcısı ve askeri yetkililer verdi. Haberin duyulmasının ardından akrabalar ve komşular da ailenin evine geldi. GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA: 5 ŞEHİT, 7 YARALI Genelkurmay'ın resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı: Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, yedi kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz

TSK'nın Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol, şehit oldu.

Şehidin Isparta merkeze bağlı Yazısöğüt Köyü’nde oturan ailesine şehadet haberini Vali Yardımcısı ve askeri yetkililer verdi. Haberin duyulmasının ardından akrabalar ve komşular da ailenin evine geldi.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA: 5 ŞEHİT, 7 YARALI

Genelkurmay'ın resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı: Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, yedi kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.