Isparta'da denetimler başladı

ISPARTA 19.08.2020 - 17:13, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da denetimler başladı

Isparta Valiliği tarafından görevlendirilen filyasyon denetim ekipleri Sağlık Müdürlüğünce ev izolasyonuna alınan temaslı ve pozitif vaka vatandaşların evlerine giderek yaptıkları denetimler, 7 gün 24 saat aralıksız devam ediyor.
Isparta valiliğinden yapılan açıklamaya göre; Bu denetimlerde, izolasyondaki vatandaşlarımızın kendilerini izole edip toplum sağlığını tehdit etmemesi için evlerinden çıkmamaları en önemli kural. Ekiplerimiz Isparta merkezde 44 mahallede denetim yapıyorlar. Mahalle muhtarlarının koordinasyonuyla her ekipte 3 öğretmen ve 2 müftülük personeli görev yapmakta. Mahalledeki yoğunluğa göre ekip sayısı artırılıyor. Denetimler 7 gün 24 saat esasına göre rastgele saatlerde yapılmakta. Ekiplerin denetimlerinde izolasyonda olması gereken kişi evinde bulunamazsa tutanak altına alınıp kolluk kuvvetlerine bildiriliyor. Kurallara uymayan kişilere adli ve idari yaptırımlar uygulanıyor. Lütfen kontrollü sosyal hayat kurallarına sıkı sıkıya uyalım. Görevlilerimiz canla başla gece gündüz demeden çalışıyor. Sizler de basit önlemler alarak bu mücadelede birer kahraman olabilirsiniz❗ KURALLAR; MASKE, SOSYAL MESAFE VE TEMİZLİK Çocuklarımızın ve gençlerimizin okullarına tekrar dönebilmeleri için bu üç temel kuraldan lütfen taviz vermeyelim. Unutmamalıyız ki alınan tüm tedbirlerin ne kadar süreceğini, bizlerin tedbirlere uymadaki ısrarı belirleyecektir. (HABER MERKEZİ)  
Isparta Valiliği tarafından görevlendirilen filyasyon denetim ekipleri Sağlık Müdürlüğünce ev izolasyonuna alınan temaslı ve pozitif vaka vatandaşların evlerine giderek yaptıkları denetimler, 7 gün 24 saat aralıksız devam ediyor.

Isparta valiliğinden yapılan açıklamaya göre; Bu denetimlerde, izolasyondaki vatandaşlarımızın kendilerini izole edip toplum sağlığını tehdit etmemesi için evlerinden çıkmamaları en önemli kural. Ekiplerimiz Isparta merkezde 44 mahallede denetim yapıyorlar. Mahalle muhtarlarının koordinasyonuyla her ekipte 3 öğretmen ve 2 müftülük personeli görev yapmakta. Mahalledeki yoğunluğa göre ekip sayısı artırılıyor. Denetimler 7 gün 24 saat esasına göre rastgele saatlerde yapılmakta. Ekiplerin denetimlerinde izolasyonda olması gereken kişi evinde bulunamazsa tutanak altına alınıp kolluk kuvvetlerine bildiriliyor. Kurallara uymayan kişilere adli ve idari yaptırımlar uygulanıyor. Lütfen kontrollü sosyal hayat kurallarına sıkı sıkıya uyalım. Görevlilerimiz canla başla gece gündüz demeden çalışıyor. Sizler de basit önlemler alarak bu mücadelede birer kahraman olabilirsiniz❗

KURALLAR; MASKE, SOSYAL MESAFE VE TEMİZLİK

Çocuklarımızın ve gençlerimizin okullarına tekrar dönebilmeleri için bu üç temel kuraldan lütfen taviz vermeyelim. Unutmamalıyız ki alınan tüm tedbirlerin ne kadar süreceğini, bizlerin tedbirlere uymadaki ısrarı belirleyecektir. (HABER MERKEZİ)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.