Yalvaç'ta Su Krizi: Tanınmış İsimden Başkan Kodal'a Sert Tepki! "SU YOK HEMŞEHRİM!"

Uğur Dayıoğlu'nun Seslenişi: "Elini Yıkayacak Su Yok"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçedeki temel hizmet eksikliğini gözler önüne seren Dayıoğlu, Başkan Kodal'a yönelik hayal kırıklığını dile getirdi.

Uğur Dayıoğlu: "SU YOK HEMŞEHRİM... SESİMİ DUYUYORMUSUN..! [...] Elinizi, yüzünüzü affedersiniz k.....nızı yıkayacak su yok... Söyleyende olmadı, değilse gelmezdik.. Sayın başkanım; Hangi partiye geçtiğiniz benim elimi yıkamıyor... OSB'nin yapılıyor gibi olması elimi yüzümü ıslatmıyor... TOGG araba bağışı fotoğrafı hiç mi hiç ilgimi çekmiyor... Kurban bayramı sonrası çarşı caddesinin asfaltlanması su getirmiyor..."

"Su Yok Diye Geldin, Hala Su Yok"

Dayıoğlu, eleştirisini Başkan Kodal'ın vaatleri üzerinden derinleştirerek, su sorununun kronikleştiğine dikkat çekti.

Temel Eleştiri: Başkan Kodal'ın "Su yok diye geldin.. Epey oldu... Hala su yok..." sözleriyle, göreve geldiğinden bu yana sorunun çözülmediğini vurguladı.

İroni: "Dağ başındaki TOKİ'ye su nasıl çıkar hiç bilemiyorum..." diyerek, önceliklerin ve çözüm stratejilerinin sorgulanması gerektiğini belirtti.

Son Çağrı: Paylaşımını, "Acı acıyı keser, su sancıyı başkanım SU SU SU..." sözleriyle bitirerek, en acil meselenin su olduğunu bir kez daha yüksek sesle dile getirdi.

Yalvaç Halkının Beklentisi: Temel Hizmet Önceliği

Uğur Dayıoğlu'nun bu çıkışı, Yalvaç halkının uzun süredir yaşadığı su sorunu ve belediyeden beklentileri konusunda önemli bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Vatandaşlar, siyasi gelişmeler, bağışlar veya diğer projelerden önce, kesintisiz ve temiz suya erişim gibi temel belediyecilik hizmetlerinin sağlanmasını talep ediyor.

Belediye Başkanı Mustafa Kodal'ın, bu sert eleştiriye ve halkın artan tepkisine karşı nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.