RESMİ İLAN

T.C 
KEÇİBORLU ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
DOSYA NO:2016/170
Davacı karayolları genel müdürlüğü vekili tarafından açılmış olan bedel tespiti ve tescil davasında; Aşağıda yazılı taşınmazların kamulaştırma kanunu hükümlerine göre karayolları genel müdürlüğü lehine kamulaştırıldığından ilgili taşınmazların daimi irtifak bedelinin tespiti ile tesciline karar verilmesi davası açılmıştır.
İLİ                : ISPARTA
İLÇESİ                : KEÇİBORLU
MAHALLE / KÖY        : KOZLUÇA KÖYÜ
Malik Adı Ve Soyadı        : İbrahim Köken
Ada No                : 0
Pafta No            : M24-B-06-D
Parsel No:             10
Kamulaştırılan Alan Vasfı    : Tarla
Taraflar: 
1- İBRAHİM KÖKEN – KOZLUÇA KÖYÜ NO: 88 / 1 / KEÇİBORLU / ISPARTA
1- Tebligat ve ikan tarihinden itibaren 30 gün içerisinde kamulaştırma işlemini idari yargıda iptal ve adli yargıda maddi hatalara karşı düzeltim davası açabileceklerdir. 
2- Husumet karayolları genel müdürlüğüne yöneltilecektir
3- Kamulaştırma işlemine karşı idari yargıda iptal davası açanların, dava açtıklarını veya yürütmenin durdurulması kararı aldıklarını belgelendirmedikleri takdirde kamulaştırma bedeli üzerinden taşınmaz mal kamulaştırmayı yapan idare adına tescil edilecektir
4- Mahkemece tespit edilen kamulaştırma bedeli hak sahipleri adına T.C. Ziraat Bankası Keçiborlu şubesine yatırılacaktır. 
5- Konuya ve taşınmaz malın değerine ilişkin tüm savunma ve delilleri ilan tarihinden itibaren mahkemeye yazılı olarak bildirmeleri,
Keyfiyet 2942 sayılı yasanın (değişik 4650) 10. Maddesi uyarınca duyurulur.

22/08/2016
06.09.2016 / 988