EĞİRDİR’İN GELECEĞİNE DEĞER KATACAK PROJELER YOLDA
Eğirdir’e kazandırılması planlanan yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Özer, ilçede hayata geçirilmesi hedeflenen projelerin müjdesini verdi. Bu kapsamda Altınkum Mahallesi’ne engelsiz çocuk oyun parkı, engelsiz kafe ve engelsiz plaj tesisleri yapılması planlanıyor. Menderes Mahallesi’nde ise olimpik açık tenis kortu hayata geçirilecek.
Eğirdir Stadyumu’nda sporcular için soyunma ve giyinme odaları, duş ve sauna alanları ile modern tuvaletlerin yapılacağı belirtilirken, stadyuma yakın bir konumda kapalı sentetik çim saha yatırımı için de çalışmaların başlatılacağı açıklandı. Planlanan projelerle birlikte ilçede spor altyapısının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin sosyal hayata daha aktif katılımının sağlanmasının hedeflendiği vurgulandı.
Eğirdir’in geleceğine değer katacak yatırımların, merkezi yönetimle kurulan güçlü iş birliği sayesinde ilçeye kazandırılması için sürecin titizlikle takip edildiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a ve Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ile Osman Zabun’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.