ANNESİNİ KAYBETTİ

 

BECEREN'İN ACI GÜNÜ

Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim üyesi, akademisyen. yazar ve iktisatçı Dr. Öğretim Üyesi Ertan Beceren'in kıymetli annesi Nuran Beceren vefat etti. Beceren annesinin vefat haberini sosyal medyadan duyurarak şunları söyledi.

''Sevgili Annemiz Nuran BECEREN Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur! Cenazesi 03.07.2022 Pazar Günü Isparta Mimar Sinan Camii'den kaldırılacak olup, Defin Gülcü Mahallesi Aile Kabristanlığı'nadır. Yakın dost ve akrabalarımıza duyurulur. Cenazemize çelenk yerine Gelibolu Şehitlik Bölgesinde Yanan ormanlarımız için ağaç dikimi gerçekleşektir, oraya katkıda buluna bilirsiniz''

MANŞET Ailesi olarak sevgili hocamızın kıymetli annesine Allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı dileriz.

ERTAN BECEREN KİMDİR

1967 Isparta Doğumlu olan ERTAN BECEREN, ilk-Orta ve Lise öğrenimini Isparta'da tamamlamış olup, 1985-1990 yılları arasında Erciyes Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümünde Lisans Eğitimini “Halıcılık” konusunda hazırladığı bitirme teziyle tamamlamıştır.Dr. Öğr. Üyesi Ertan BECEREN halen SDÜ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi  İktisadi Gelişme Ve Uluslararası İktisat Anabilim Dalı öğretim üyesi olarak çalışmakta.