KUAFÖRLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
KUAFÖRLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
3 Gün süren Isparta Uluslararası Gül festivalinde bir ilk yaşandı. Festival etkinlikleri içerisinde bay ve bayan kuaförlerinin şovları festivale ayrı bir renk kattı. Etkinlikte kuaförler hünerlerini sergileyerek şov yaptı. Isparta gül festivalinde bay bayan kuaförü olarak ilk defa yapılan bay bayan kuaförü şov gösterisinde bulunmaktan gurur duyduklarını belirten kuaförler, bu gösteriyi organize eden Isparta belediyesi başkanı Şükrü Başdeğirmen ve kuaförler berberler oda başkanı Mehmet Demiralay’a teşekkür etti.
Festival etkinlikleri dahilinde gerçekleştirilen etkinlikte kuaförler hünerlerini sergiledi. Birçok saç tasarımlarının sergilendiği galada hünerlerini sergileyen usta kuaförler, ortaya çıkardıkları tasarımlarla katılımcılardan büyük alkış aldı. Saç bakımı ve kesimi konusunda uzman kişilerden işin incelikleri hakkında bilgiler alan kuaförler, gösteri sonunda usta meslektaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Oda başkanı Mehmet Demiralay, yaptığı açıklamada, Festival etkinlikleri kapsamında kuaförlerin kendilerini geliştirmesi adına önemli bir etkinliğe imza atıldığını belirtti. Demiralay, bu etkinliği sağlayan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.