KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLAMALI

CANLI YAYIN 11.04.2023 - 14:04, Güncelleme: 12.04.2023 - 19:17
 

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLAMALI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gözler deprem gerçeğine çevrildi. CHP İl Başkanı Tansel Dilaver, partisinin Isparta'daki deprem riskine karşı alınabilecek önemlerle ilgili çalışmalar yaptığını belirterek, "Isparta Belediyesi'nin de verdikleri sözleri yerine getirmesini bekliyoruz" dedi. Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi. Isparta'nın da deprem bölgesi içerisinde yer alması muhalefet tarafından sıkça gündeme getirildi. Felaketin 63. gününde konuşan CHP İl Başkanı Tansel Dilaver, partisinin Isparta'da olası bir depreme karşı alınabilecek önlemlerle ve depremin ardından yapılması gerekenlerle ilgili çalışma yaptığını açıkladı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına öncelik verilmesi gerektiğine vurgu yapan İl Başkanı Dilaver, " Biz parti olaraktan Ispartamızın deprem öncesindeki durumu nedir, neler hasar alabilir. Bunun çalışmasını yaptık. Zemin etütlerinin yapılması gerekiyor. Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışılması gerekiyor. İkinci dönem deprem anında Isparta'da neler yapılabilir bunun çalışmasını yaptık. Üçüncü etapta da Ispartamızın deprem sonrasında nasıl dönüştürülebilir, neler yapılabilir, kentsel dönüşüm uygulamaları nelerdir bunun üzerinde çalışmalar yaptık ve hızla bununla ilgili de sonuç almaya çalışıyoruz. Isparta Belediyesi'nden beklentilerimiz depremsel sonuçları onların da çalışma yapması ve verdikleri sözleri bir an önce tutmalarını istiyoruz." dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gözler deprem gerçeğine çevrildi. CHP İl Başkanı Tansel Dilaver, partisinin Isparta'daki deprem riskine karşı alınabilecek önemlerle ilgili çalışmalar yaptığını belirterek, "Isparta Belediyesi'nin de verdikleri sözleri yerine getirmesini bekliyoruz" dedi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi. Isparta'nın da deprem bölgesi içerisinde yer alması muhalefet tarafından sıkça gündeme getirildi. Felaketin 63. gününde konuşan CHP İl Başkanı Tansel Dilaver, partisinin Isparta'da olası bir depreme karşı alınabilecek önlemlerle ve depremin ardından yapılması gerekenlerle ilgili çalışma yaptığını açıkladı.

Kentsel dönüşüm çalışmalarına öncelik verilmesi gerektiğine vurgu yapan İl Başkanı Dilaver, " Biz parti olaraktan Ispartamızın deprem öncesindeki durumu nedir, neler hasar alabilir. Bunun çalışmasını yaptık. Zemin etütlerinin yapılması gerekiyor. Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışılması gerekiyor. İkinci dönem deprem anında Isparta'da neler yapılabilir bunun çalışmasını yaptık. Üçüncü etapta da Ispartamızın deprem sonrasında nasıl dönüştürülebilir, neler yapılabilir, kentsel dönüşüm uygulamaları nelerdir bunun üzerinde çalışmalar yaptık ve hızla bununla ilgili de sonuç almaya çalışıyoruz. Isparta Belediyesi'nden beklentilerimiz depremsel sonuçları onların da çalışma yapması ve verdikleri sözleri bir an önce tutmalarını istiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.