ÇİFTE KUTLAMA YAPILDI

CANLI YAYIN 13.01.2025 - 16:24, Güncelleme: 15.01.2025 - 15:34
 

ÇİFTE KUTLAMA YAPILDI

Isparta Valisi Abdullah Erin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Aynı gün idareciler günü olması nedeni ile Vali Erin şehirdeki idarecilerle de bir araya gelerek bu anlamlı günlerini kutladı. Isparta’da görev yapan gazeteciler ile hafta sonu Davraz Kayak Merkezinde bir araya gelen Vali erin’e Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Dr. Yunus Emre Karamanoğlu, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Genel Meclis Başkanı Av. Mehmet Ali Ertuğrul, İl Özel İdare Genel Sekreteri Av. Abdullah Çetin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç,te eşlik ettiler. Programda konuşan Vali Erin, basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında 10 Ocak’ın önemli bir gün olduğunu vurgulayarak “Çalışan gazeteciler gününün İdareciler Günü ile denk gelmesi çok önemli. İdarecilerde olduğu gibi gazetecilerin de mesai kavramı yok. Demokratik hayatın güçlenmesi, basın ilkelerine uygun hareket ederek kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına hizmet veren tüm gazeteci arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyorum” dedi. IGC Başkanı Mustafa Baş, düzenlenen toplantı dolayısıyla Vali Erin’e meslektaşları adına teşekkür ederek daktilo objesi hediye etti. Vali Erinde gazetecilere Isparta markası Davraz lavanta seti hediye etti. Program sonrasında Davrazın eteklerinde kar üstünde hatıra fotoğrafları çekildi.  

Isparta Valisi Abdullah Erin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Aynı gün idareciler günü olması nedeni ile Vali Erin şehirdeki idarecilerle de bir araya gelerek bu anlamlı günlerini kutladı.

Isparta’da görev yapan gazeteciler ile hafta sonu Davraz Kayak Merkezinde bir araya gelen Vali erin’e Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Dr. Yunus Emre Karamanoğlu, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Genel Meclis Başkanı Av. Mehmet Ali Ertuğrul, İl Özel İdare Genel Sekreteri Av. Abdullah Çetin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç,te eşlik ettiler.

Programda konuşan Vali Erin, basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında 10 Ocak’ın önemli bir gün olduğunu vurgulayarak “Çalışan gazeteciler gününün İdareciler Günü ile denk gelmesi çok önemli. İdarecilerde olduğu gibi gazetecilerin de mesai kavramı yok. Demokratik hayatın güçlenmesi, basın ilkelerine uygun hareket ederek kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına hizmet veren tüm gazeteci arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyorum” dedi.

IGC Başkanı Mustafa Baş, düzenlenen toplantı dolayısıyla Vali Erin’e meslektaşları adına teşekkür ederek daktilo objesi hediye etti. Vali Erinde gazetecilere Isparta markası Davraz lavanta seti hediye etti. Program sonrasında Davrazın eteklerinde kar üstünde hatıra fotoğrafları çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.