BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE MEDYA GÜCÜ VURGULANDI

08.05.2025 - 12:41, Güncelleme: 09.05.2025 - 14:54
 

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE MEDYA GÜCÜ VURGULANDI

Isparta Valiliği Bağımlılıkla Mücadele ve Koordinasyon Merkezi (BAMKOM), bağımlılıkla mücadelede medyanın rolünü güçlendirmek amacıyla, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. “Bağımlılıkla Mücadele Haberlerinde Etik İlkeler ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” başlıklı toplantı, bilgilendirici ve katılımcı bir ortamda gerçekleştirildi. Toplantıya, Isparta Valisi Abdullah Erin, BAMKOM’dan sorumlu Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, ilgili kolluk kuvvetlerinin müdürleri, akademisyenler, üniversite öğrencileri ve BAMKOM personeli katıldı. Etkinlikte, bağımlılık konulu haberlerin etik çerçevede ve toplumsal sorumluluk bilinciyle yapılmasının önemi vurgulandı. Programda, Muharrem Zafer Çağlar tarafından yapılan sunumda, bağımlılıkla mücadelede medyanın etkili ve sorumlu dil kullanımıyla sürece nasıl katkı sağlayabileceği detaylı şekilde ele alındı. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve katkı sunan gazetecilere teşekkürlerle son buldu. Vali Abdullah Erin, yaptığı açıklamada, “Bağımlılıkla mücadelede medya mensuplarımızın doğru ve sorumlu habercilik anlayışıyla yürüttükleri çalışmaları son derece kıymetli buluyoruz. Bu mücadele, topyekûn bir seferberlik ruhuyla başarıya ulaşabilir,” ifadelerine yer verdi.

Isparta Valiliği Bağımlılıkla Mücadele ve Koordinasyon Merkezi (BAMKOM), bağımlılıkla mücadelede medyanın rolünü güçlendirmek amacıyla, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. “Bağımlılıkla Mücadele Haberlerinde Etik İlkeler ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” başlıklı toplantı, bilgilendirici ve katılımcı bir ortamda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Isparta Valisi Abdullah Erin, BAMKOM’dan sorumlu Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, ilgili kolluk kuvvetlerinin müdürleri, akademisyenler, üniversite öğrencileri ve BAMKOM personeli katıldı. Etkinlikte, bağımlılık konulu haberlerin etik çerçevede ve toplumsal sorumluluk bilinciyle yapılmasının önemi vurgulandı.

Programda, Muharrem Zafer Çağlar tarafından yapılan sunumda, bağımlılıkla mücadelede medyanın etkili ve sorumlu dil kullanımıyla sürece nasıl katkı sağlayabileceği detaylı şekilde ele alındı. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve katkı sunan gazetecilere teşekkürlerle son buldu.

Vali Abdullah Erin, yaptığı açıklamada, “Bağımlılıkla mücadelede medya mensuplarımızın doğru ve sorumlu habercilik anlayışıyla yürüttükleri çalışmaları son derece kıymetli buluyoruz. Bu mücadele, topyekûn bir seferberlik ruhuyla başarıya ulaşabilir,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.