YUSUF ERDOĞAN BEŞİKTAŞ'A MI GİDİYOR?

SPOR 17.04.2017 - 14:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

YUSUF ERDOĞAN BEŞİKTAŞ'A MI GİDİYOR?

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında sezon sonunda önemli bir takasın gerçekleşeceği öne sürüldü.Bu sezonun devre arasında Olcay Şahan'ı Trabzonspor'a satan Siyah-Beyazlı yönetimin bu kez Karadeniz kulübünden Gökhan İnler'e karşılık Yusuf Erdoğan'ı alacağı yoğun biçimde konuşuluyor. Beşiktaş, Yusuf Erdoğan için geçtiğimiz sezonlarda da birkaç kez Trabzonspor'la görüşmüş ama bu transfer o dönemde olgunlaşmadan son bulmuştu.Gökhan İnler'in Beşiktaş'ta çok az şans bulduğu için rahatsız olması ve sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istemesi bu transferin gerçekleştirme ihtimalini artırıyor. Yusuf Erdoğan da Şenol Güneş faktörü nedeniyle Beşiktaş'a çok sıcak bakıyor. İki takımın yöneticilerinin bu takas için bir ön görüşme yaptığı ve fikir alışverişinde bulunduğu da gelen bilgiler arasında. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Yusuf Erdoğan'ı çok beğendiği ve yönetimle yaptığı görüşmede, "Transferi gerçekleşirse sevinirim. Onu bu takıma en iyi şekilde monte ederiz. Yusuf Erdoğan özellikleri olan çok yönlü bir oyuncu. Oyun içinde bazı zaafları var ama onda farklı özellikler oluşturabilirim" dediği öne sürüldü.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında sezon sonunda önemli bir takasın gerçekleşeceği öne sürüldü.Bu sezonun devre arasında Olcay Şahan'ı Trabzonspor'a satan Siyah-Beyazlı yönetimin bu kez Karadeniz kulübünden Gökhan İnler'e karşılık Yusuf Erdoğan'ı alacağı yoğun biçimde konuşuluyor.

Beşiktaş, Yusuf Erdoğan için geçtiğimiz sezonlarda da birkaç kez Trabzonspor'la görüşmüş ama bu transfer o dönemde olgunlaşmadan son bulmuştu.Gökhan İnler'in Beşiktaş'ta çok az şans bulduğu için rahatsız olması ve sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istemesi bu transferin gerçekleştirme ihtimalini artırıyor.

Yusuf Erdoğan da Şenol Güneş faktörü nedeniyle Beşiktaş'a çok sıcak bakıyor. İki takımın yöneticilerinin bu takas için bir ön görüşme yaptığı ve fikir alışverişinde bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Yusuf Erdoğan'ı çok beğendiği ve yönetimle yaptığı görüşmede, "Transferi gerçekleşirse sevinirim. Onu bu takıma en iyi şekilde monte ederiz. Yusuf Erdoğan özellikleri olan çok yönlü bir oyuncu. Oyun içinde bazı zaafları var ama onda farklı özellikler oluşturabilirim" dediği öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.