Yılın Röportajı

SİYASET 03.07.2015 - 19:42, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yılın Röportajı

Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz sokaktaki evi, çalışma ofisi ve Demirel’in koltuğu Demokrasi müzesinin birer parçası olacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak. İşte Güniz sokaktaki bu Demokrasi abidesi kapılarını ilk kez sitemiz Ankara temsilcisi Zeki Tarhan’a açıldı ve Tarhan canlı tarihe tanıklık eden Demirellerin aile doktoru Prof. Dr. Mustafa Cesurla biraraya gelerek yılın röportajını gerçekleştirdi. Merhum 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in aile doktoru Prof. Dr. Mustafa Cesur, Demirel’in son günlerini ve vefatı sonrasında yaşananları ve çok özel açıklamaları ile gazeteci, yazar Zeki Tarhan’a konuştu. Yılın röportajının tüm detayları çok yakında sitemizde olacak. Bizi izlemeye devam edin. Isparta Manşet

Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz sokaktaki evi, çalışma ofisi ve Demirel’in koltuğu Demokrasi müzesinin birer parçası olacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak. İşte Güniz sokaktaki bu Demokrasi abidesi kapılarını ilk kez sitemiz Ankara temsilcisi Zeki Tarhan’a açıldı ve Tarhan canlı tarihe tanıklık eden Demirellerin aile doktoru Prof. Dr. Mustafa Cesurla biraraya gelerek yılın röportajını gerçekleştirdi.

Merhum 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in aile doktoru Prof. Dr. Mustafa Cesur, Demirel’in son günlerini ve vefatı sonrasında yaşananları ve çok özel açıklamaları ile gazeteci, yazar Zeki Tarhan’a konuştu. Yılın röportajının tüm detayları çok yakında sitemizde olacak. Bizi izlemeye devam edin.

Isparta Manşet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.