Yalvaç'ta köpek dövüşüne geçit verilmedi.

İLÇE HABERLERİ 09.11.2015 - 15:53, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yalvaç'ta köpek dövüşüne geçit verilmedi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü gelen bir ihbar üzerine Yalvaç’ta yapılması planlanan köpek dövüşüne engel olmayı başardı. Gelen ihbarda, 25 Ekim’de Yalvaç ilçesinde köpek dövüşü yapılacağı yönünde bilgi alınması üzerine harekete geçen Isparta Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kızıldağ Milli Parkı ve Isparta Şube Müdürlüğü ekipleri ile beraber işbirliği içinde hareket ederek organize edilen köpek dövüşü engellendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü gelen bir ihbar üzerine Yalvaç’ta yapılması planlanan köpek dövüşüne engel olmayı başardı.

Gelen ihbarda, 25 Ekim’de Yalvaç ilçesinde köpek dövüşü yapılacağı yönünde bilgi alınması üzerine harekete geçen Isparta Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Jandarma Komutanlığı, Kızıldağ Milli Parkı ve Isparta Şube Müdürlüğü ekipleri ile beraber işbirliği içinde hareket ederek organize edilen köpek dövüşü engellendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.