Vali Günaydın Sütçüler’de

ÖZEL HABER 18.08.2016 - 10:03, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Vali Günaydın Sütçüler’de

Vali Günaydın Sütçüler’de Köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunları yerinde dinlendi   Isparta Valisi Şehmus Günaydın Sütçüler ilçesinin köylerini ziyaret ederek Köy muhtarları ve Vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Günaydın, sorunları yerinde görerek çözümü konusunda ilgililere talimat verdi. Bazı köylerdeki vatandaşlar ise yıllar sonra köylerinde vali görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Isparta valisi Şehmus Günaydın Çalışma ziyareti kapsamında Sütçüler ilçesinin köyleriniz ziyaret etti. Vali Günaydın beraberinde İl Genel meclisi Başkanı Ali Bolat, Sütçüler Kaymakamı Tunahan Çil, İl Özel idare yetkileri ve Sütçüler ilçesini ile genel meclisi üyeleri ile birlikte ilk olarak Ayvalı pınar köyünü ziyaret etti. Köy muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Günaydın köy halkı  ile bir süre sohbet etti. Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve beraberindeki heyet ardından Belence köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Vali Günaydın kendisine iletilen köy yollarının iyileştirilmesi talebi üzerine il özel idaresi yetkilerine talimat vererek yolların iyileştirilmesi çalışmasının  kurban bayramına kadar bitirilmesi talimatını verdi. Darıbükü köyünde Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Günaydın köyde çalışmaları devam eden Kasımlar barajı inşaatı ile  ilgili yetkililerden bilgiler alarak çalışmaların vatandaşların mağdur edilmeden devam etmesini istedi. Köy ziyaretleri kapsamında Vali Günaydın’ın  Aşağı Yaylabel köy halkı  ile bir araya geldi.  Vali Günaydın vatandaşlar  köy meydanında bir süre sohbet ederek  istek ve taleplerini  dinledi. Vatandaşlar yıllar sonra köyde bir vali görmenin mutluluğunu yaşadığını kaydettiler. Kesme Köyünde yaşlı teyzeler tarafından karşılanan Vali Günaydın ve Beraberindeki heyetten teyzelerin isteği ise çalışmaları devam eden köy odasının bitirilmesi oldu.  Vali günaydın ise köy odasının bir şartla  2 ay içerisinde bitirileceğini söyledi. Cukurca  köyü yolunda da incelemelerde bulunan Vali Günaydın heyelan tehlikesi bulunan yolun güzergahının değiştirilmesi için il özel idaresi teknik heyetine talimat vererek çalışmaların başlamasını istedi. Çukurca köyünde yaşayan vatandaşlarda yine uzun bir aradan sonra köylerinde vali görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Köy halkı ile bir süre sohbet eden Vali Günaydın nüfusu 45 olan köye genç nüfusu geri getirmek için neler yapılabilir konusunda vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulundu. Vali Günaydın’ın Sütçüler ilçesi ziyaretinde son durağı ise Kasımlar köyü oldu. Burada muhtar  Azmi Karaş’tan köyün çözülmesi gerek konuları ile  ilgili  bilgi alan Vali Günaydın Ardından vatandaşların sorunları dinledi. Çözümü konusunda Sütçüler kaymakamı Tunahan Çil’e talimat verdi.  

Vali Günaydın Sütçüler’de

Köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunları yerinde dinlendi

 

Isparta Valisi Şehmus Günaydın Sütçüler ilçesinin köylerini ziyaret ederek Köy muhtarları ve Vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Günaydın, sorunları yerinde görerek çözümü konusunda ilgililere talimat verdi. Bazı köylerdeki vatandaşlar ise yıllar sonra köylerinde vali görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Isparta valisi Şehmus Günaydın Çalışma ziyareti kapsamında Sütçüler ilçesinin köyleriniz ziyaret etti.

Vali Günaydın beraberinde İl Genel meclisi Başkanı Ali Bolat, Sütçüler Kaymakamı Tunahan Çil, İl Özel idare yetkileri ve Sütçüler ilçesini ile genel meclisi üyeleri ile birlikte ilk olarak Ayvalı pınar köyünü ziyaret etti.

Köy muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Günaydın köy halkı  ile bir süre sohbet etti.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve beraberindeki heyet ardından Belence köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Vali Günaydın kendisine iletilen köy yollarının iyileştirilmesi talebi üzerine il özel idaresi yetkilerine talimat vererek yolların iyileştirilmesi çalışmasının  kurban bayramına kadar bitirilmesi talimatını verdi.

Darıbükü köyünde Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Günaydın köyde çalışmaları devam eden Kasımlar barajı inşaatı ile  ilgili yetkililerden bilgiler alarak çalışmaların vatandaşların mağdur edilmeden devam etmesini istedi.

Köy ziyaretleri kapsamında Vali Günaydın’ın  Aşağı Yaylabel köy halkı  ile bir araya geldi.  Vali Günaydın vatandaşlar  köy meydanında bir süre sohbet ederek  istek ve taleplerini  dinledi.

Vatandaşlar yıllar sonra köyde bir vali görmenin mutluluğunu yaşadığını kaydettiler.

Kesme Köyünde yaşlı teyzeler tarafından karşılanan Vali Günaydın ve Beraberindeki heyetten teyzelerin isteği ise çalışmaları devam eden köy odasının bitirilmesi oldu.  Vali günaydın ise köy odasının bir şartla  2 ay içerisinde bitirileceğini söyledi.

Cukurca  köyü yolunda da incelemelerde bulunan Vali Günaydın heyelan tehlikesi bulunan yolun güzergahının değiştirilmesi için il özel idaresi teknik heyetine talimat vererek çalışmaların başlamasını istedi.

Çukurca köyünde yaşayan vatandaşlarda yine uzun bir aradan sonra köylerinde vali görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Köy halkı ile bir süre sohbet eden Vali Günaydın nüfusu 45 olan köye genç nüfusu geri getirmek için neler yapılabilir konusunda vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulundu.

Vali Günaydın’ın Sütçüler ilçesi ziyaretinde son durağı ise Kasımlar köyü oldu.

Burada muhtar  Azmi Karaş’tan köyün çözülmesi gerek konuları ile  ilgili  bilgi alan Vali Günaydın Ardından vatandaşların sorunları dinledi. Çözümü konusunda Sütçüler kaymakamı Tunahan Çil’e talimat verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.