ÜNLÜ SANATÇI GÜLBEN ERGEN ISPARTA'DA GÜL TOPLADI

ISPARTA 14.06.2017 - 12:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ÜNLÜ SANATÇI GÜLBEN ERGEN ISPARTA'DA GÜL TOPLADI

Ünlü Sanatçı Gülben Ergen, Isparta'ya gelerek gül hasadına katıldı..   Ünlü Sanatçı Gülben Ergen, Isparta'ya gelerek gülün servünenine tanıklık etti. Hürriyet Gazetesi için Gülsha markasının kurucusu Gülşah Gürkan ile röportaj yapan Ergen, "Tarihler boyu aşkın en güzel sembolü gülün memleketindeyim. Hayatımda bu kadar çok ve bu kadar güzel kokan gülleri bir arada hiç görmedim. Gülü toplayan da işleyen de güle benziyor.  Isparta'ya, gülcülükle uğraşan Gülşah Hanım’ı dinlemeye gittim. Onlarca kimyasalın birleşiminden meydana gelen kozmetik ürünlerin içeriklerine inat bir doğa harikası olan gülsuyunun tüm yapım aşamalarını izledim. Isparta’nın gülleri meğer dünyanın nerelerine ulaşıyormuş..." dedi.

Ünlü Sanatçı Gülben Ergen, Isparta'ya gelerek gül hasadına katıldı..
 

Ünlü Sanatçı Gülben Ergen, Isparta'ya gelerek gülün servünenine tanıklık etti. Hürriyet Gazetesi için Gülsha markasının kurucusu Gülşah Gürkan ile röportaj yapan Ergen, "Tarihler boyu aşkın en güzel sembolü gülün memleketindeyim. Hayatımda bu kadar çok ve bu kadar güzel kokan gülleri bir arada hiç görmedim. Gülü toplayan da işleyen de güle benziyor. 

Isparta'ya, gülcülükle uğraşan Gülşah Hanım’ı dinlemeye gittim. Onlarca kimyasalın birleşiminden meydana gelen kozmetik ürünlerin içeriklerine inat bir doğa harikası olan gülsuyunun tüm yapım aşamalarını izledim. Isparta’nın gülleri meğer dünyanın nerelerine ulaşıyormuş..." dedi.












Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.