Üniversiteler 5 gün tatil

EĞİTİM 02.06.2015 - 14:55, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Üniversiteler 5 gün tatil

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversite rektörlüklerine gönderdiği yazıyla, kendi memleketlerinde oy kullanacak öğrenciler için 5-9 Haziran tarihlerine sınav koyulmamasını, koyulmuşsa da sınav takviminin değiştirilmesini istedi. Yükseköğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Yavuz Atar tarafından, öğrencilerin kendi memleketlerinde anayasal ve demokratik seçime katılma haklarını kullanabilmeleri için, 5-9 Haziran 2015 günlerine ders veya sınav konulmaması, konulmuşsa sınav takviminin buna göre değiştirilmesi hususunda duyuru yapıldı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversite rektörlüklerine gönderdiği yazıyla, kendi memleketlerinde oy kullanacak öğrenciler için 5-9 Haziran tarihlerine sınav koyulmamasını, koyulmuşsa da sınav takviminin değiştirilmesini istedi.


Yükseköğretim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Yavuz Atar tarafından, öğrencilerin kendi memleketlerinde anayasal ve demokratik seçime katılma haklarını kullanabilmeleri için, 5-9 Haziran 2015 günlerine ders veya sınav konulmaması, konulmuşsa sınav takviminin buna göre değiştirilmesi hususunda duyuru yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.