Türker Aygündüz önemli görev

GÜNDEM 09.01.2018 - 12:41, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Türker Aygündüz önemli görev

Ispartalıların yakından tanıdığı, işadamı, hemşehrimiz Türker Aygündüz Dünya Gençlik ve spor konfederasyonu Genel başkanılğına getirildi. Aygündüz yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. “Dünya gençlik ve spor konfederasyonu olarak üye konfederasyonlar üye federasyonlar ile Ankara’da biraraya gelerek hedeflerimiz konusunda istişare toplantısı düzenlenecektir. 81 ilimiz ve Kıbrıs temsilcilerimiz ile birlikte gerçekleştirilecek toplantıda konfederasyonun çalışmaları ve hedefleri belirlenecek ve oluşacak yönetim kurulu kamuoyu ile paylaşılacak” dedi. Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın destek verdiği konferenasyon yönetim kurulu Beştepede Cumhurbaşktanlığı külliyesine çıkarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la biraraya gelecek.

Ispartalıların yakından tanıdığı, işadamı, hemşehrimiz Türker Aygündüz Dünya Gençlik ve spor konfederasyonu Genel başkanılğına getirildi.

Aygündüz yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. “Dünya gençlik ve spor konfederasyonu olarak üye konfederasyonlar üye federasyonlar ile Ankara’da biraraya gelerek hedeflerimiz konusunda istişare toplantısı düzenlenecektir. 81 ilimiz ve Kıbrıs temsilcilerimiz ile birlikte gerçekleştirilecek toplantıda konfederasyonun çalışmaları ve hedefleri belirlenecek ve oluşacak yönetim kurulu kamuoyu ile paylaşılacak” dedi. Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın destek verdiği konferenasyon yönetim kurulu Beştepede Cumhurbaşktanlığı külliyesine çıkarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la biraraya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.