TERÖRİSTBAŞI APO'YU SORGULAYAN KOMUTAN ISPARTA'YA GELİYOR

ISPARTA 04.01.2017 - 12:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

TERÖRİSTBAŞI APO'YU SORGULAYAN KOMUTAN ISPARTA'YA GELİYOR

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ı sorgulayan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Genel Başkan Yardımcısı olduğu Vatan Partisi’nin düzenlediği “Vatan Savaşından Milli Hükümete” konulu konferansa katılmak üzere Isparta’ya geliyor. Türkiye onu terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan olarak tanıdı. Daha sonra 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından yoğunlaşan FETÖ operasyonları sonrası terör örgütü FETÖ’nün bitmediği ve sansasyonel suikastlar düzenleyeceği iddialarıyla gündeme geldi. O iddiaların üzerinden çok geçmedi Rus Büyükelçi Andrey Karlov FETÖ bağlantıları tespit edilen bir polis tarafından uğradığı suikast sonucu öldürüldü. ‘YAKIN ZAMANDA SANSASYONEL SUİKASTLAR OLABİLİR’ Vatan Partisi Genel Başkanı Hasan Atilla Uğur, o dönem yaptığı açıklamalarda "Yakın zamanda Türkiye’de sansasyonel suikastlar yapılabilir. CIA yüzde yüz yapacaktır. Türkiye’yi karıştırmak için yapacaklardır. 100 yıllık bir hazırlıkları var, birden bire ABD bundan vazgeçmez şüpheniz olmasın. Ama moralimizi bozmaya gerek yok" ifadelerini kullanmıştı. ISPARTALILARLA BULUŞACAK Vatan Partisi Isparta İl Başkanlığı tarafından “Vatan Savaşından Milli Hükümete” konulu konferansın konuşmacısı olarak Isparta’ya gelecek olan Em. Albay Hasan Atilla Uğur Ispartalılarla 8 Ocak Pazar günü Kocatepe Kahveevi (Kültür Sineması)’nda saat 14:00’de buluşacak. APO’YU SORGULAYAN KOMUTAN Em. Albay Hasan Atilla Uğur, daha sonra FETÖ tertibi olduğu anlaşılan ve çöken Ergenekon Soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Em. Albay Uğur, konferansın ardından bugün FETÖ’cülerin tutulduğu Silivri Cezaevinde kaleme aldığı ve Kaynak Yayınları tarafından basılan “Apo’yu Nasıl Sorguladım” kitabını imzalayacak.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ı sorgulayan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Genel Başkan Yardımcısı olduğu Vatan Partisi’nin düzenlediği “Vatan Savaşından Milli Hükümete” konulu konferansa katılmak üzere Isparta’ya geliyor.

Türkiye onu terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ı sorgulayan komutan olarak tanıdı. Daha sonra 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından yoğunlaşan FETÖ operasyonları sonrası terör örgütü FETÖ’nün bitmediği ve sansasyonel suikastlar düzenleyeceği iddialarıyla gündeme geldi. O iddiaların üzerinden çok geçmedi Rus Büyükelçi Andrey Karlov FETÖ bağlantıları tespit edilen bir polis tarafından uğradığı suikast sonucu öldürüldü.

‘YAKIN ZAMANDA SANSASYONEL SUİKASTLAR OLABİLİR’

Vatan Partisi Genel Başkanı Hasan Atilla Uğur, o dönem yaptığı açıklamalarda "Yakın zamanda Türkiye’de sansasyonel suikastlar yapılabilir. CIA yüzde yüz yapacaktır. Türkiye’yi karıştırmak için yapacaklardır. 100 yıllık bir hazırlıkları var, birden bire ABD bundan vazgeçmez şüpheniz olmasın. Ama moralimizi bozmaya gerek yok" ifadelerini kullanmıştı.




ISPARTALILARLA BULUŞACAK


Vatan Partisi Isparta İl Başkanlığı tarafından “Vatan Savaşından Milli Hükümete” konulu konferansın konuşmacısı olarak Isparta’ya gelecek olan Em. Albay Hasan Atilla Uğur Ispartalılarla 8 Ocak Pazar günü Kocatepe Kahveevi (Kültür Sineması)’nda saat 14:00’de buluşacak.

APO’YU SORGULAYAN KOMUTAN

Em. Albay Hasan Atilla Uğur, daha sonra FETÖ tertibi olduğu anlaşılan ve çöken Ergenekon Soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Em. Albay Uğur, konferansın ardından bugün FETÖ’cülerin tutulduğu Silivri Cezaevinde kaleme aldığı ve Kaynak Yayınları tarafından basılan “Apo’yu Nasıl Sorguladım” kitabını imzalayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.