Sütçülerin acı günü

İLÇE HABERLERİ 23.04.2015 - 13:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Sütçülerin acı günü

Isparta'nın Sütçüler İlçesinde dengesini kaybederek çaya düşen 5 yaşındaki Mustafa Azgınböcü boğularak yaşamını yitirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gelen bu üzücü haber ilçeyi yasa boğdu. Sütçüler İlçesi Karadiken Köyü'nde ailesi ile birlikteyaşayan 5 yaşındaki Mustafa Azgınböcü dengesini kaybederek düştüğü çaydaboğuldu. Karadiken Köyü yakınlarında babası Mehmet Ali Azgınböcü'nünişletmeciliğini yaptığı alabalık çiftliğinde ailesi ile birlikte yaşayan 5yaşındaki Mustafa Azgınböcü çay kenarında oynarken bir anda dengesini kaybederekdüştü. Çayda boğularak yaşamını yitiren küçük Mustafa'nın cesedi ise çevredekivatandaşlar tarafından çıkarıldı. Aile olay yerinde sinir krizleri geçirirken küçükMustafa'nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazınınardından Karadiken Köyü'nde toprağa verilecek. 

Isparta'nın Sütçüler İlçesinde dengesini kaybederek çaya düşen 5 yaşındaki Mustafa Azgınböcü boğularak yaşamını yitirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gelen bu üzücü haber ilçeyi yasa boğdu.

Sütçüler İlçesi Karadiken Köyü'nde ailesi ile birlikteyaşayan 5 yaşındaki Mustafa Azgınböcü dengesini kaybederek düştüğü çaydaboğuldu. Karadiken Köyü yakınlarında babası Mehmet Ali Azgınböcü'nünişletmeciliğini yaptığı alabalık çiftliğinde ailesi ile birlikte yaşayan 5yaşındaki Mustafa Azgınböcü çay kenarında oynarken bir anda dengesini kaybederekdüştü. Çayda boğularak yaşamını yitiren küçük Mustafa'nın cesedi ise çevredekivatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Aile olay yerinde sinir krizleri geçirirken küçükMustafa'nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazınınardından Karadiken Köyü'nde toprağa verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.